Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Hotel

Estrada Da Vitoria 2-4, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 11934 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,6
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (11934)
Seřazeno podle:
Leonard L. Páry Singapore, 25. dubna 2016
Value for money and good location
5,3
Near to everyway. A lot of local food nearby. Shutter bus to ferry terminal every 30min.
Nahlásit hodnocení
Veeratep M. Jednotlivci Thailand, 24. dubna 2016
Professional staff
6
Very helpful and courteous staff. Very professional.
Nahlásit hodnocení
Herni M. Páry Singapore, 24. dubna 2016
Do not judge a book by its cover... :)
6
I was suprised from the moment i entered till the day i checked out. Room were in an exceptionally neat and clean condition. They had shuttle buses to a few casinos and hotels destination. It is near to Senoda area. Every basic needs is a just a short walk distance. Staff were excellent and friendly, they remember me and greet me with such warmth. Great job, keep it up and see you soon
Nahlásit hodnocení
Hezzyl B. Páry Philippines, 24. dubna 2016
Great Overnight in Macau
6,3
The shuttle bus was convenient as soon as we got out of Macau Ferry Port. The staff were all friendly. The room was very clean as well as the bathroom. I was very happy with our stay and would definitely stay again if we won't be staying at a Casino in Macau.
Nahlásit hodnocení
Xinhui Y. Obchodní cestující China, 24. dubna 2016
It's worthing to return.
5,3
I would like to stay again.
Nahlásit hodnocení
Suat N. Skupiny Malaysia, 24. dubna 2016
Good
6
Shuttle provided to various places and 7-11 is just next door. Staff and hotel facilities excellent.
Nahlásit hodnocení
Ting Y. Obchodní cestující Hong Kong, 22. dubna 2016
Good service
5,3
Price rite
Nahlásit hodnocení
Renee T. Skupiny Singapore, 18. dubna 2016
Group with elderly adults
5,7
Enjoyed our stay at Royal Hotel. Lots of walking to nearby Ruins of St Paul and Senado Square. And walked uphill to The Lighthouse at Guia. Too bad there wasn't any direction or signs to the Lighthouse that we ended walking the whole park for about an hour before going up the slope to find it.
Nahlásit hodnocení
Febry E. Páry Indonesia, 18. dubna 2016
Good
5,7
❤️
Nahlásit hodnocení
Alfredo P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. dubna 2016
Perfect place, staff are really accommodating, cle
5,3
Nice place to stay with and willing to stay again in the future.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal Hotel MacaoRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - ApartmáRoyal Hotel Macao - ApartmáRoyal Hotel Macao - KoupelnaRoyal Hotel Macao - KoupelnaRoyal Hotel Macao - Exteriér hoteluRoyal Hotel Macao - RecepceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - BazénRoyal Hotel Macao - Exteriér hoteluRoyal Hotel Macao - Jídlo a nápojeRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - Fitness prostoryRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - Obchod s kávou / kavárnaRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RestauraceRoyal Hotel Macao - RecepceRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - Pokoj pro hostyRoyal Hotel Macao - LobbyRoyal Hotel Macao - VybaveníRoyal Hotel Macao - VchodRoyal Hotel Macao - Vybavení


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04