nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal on the Park Hotel

Cnr Alice & Albert Street, Brisbane Centrum města, Brisbane, Austrálie 4000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Restaurace Royal on the Park Hotel Brisbane - Restaurace Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápoje Royal on the Park Hotel Brisbane - Zahrada Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Fitness prostory Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty Royal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápoje
Royal on the Park Hotel Brisbane - Restaurace Royal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápoje Royal on the Park Hotel Brisbane - Koupelna Royal on the Park Hotel Brisbane - Bazén Royal on the Park Hotel Brisbane - Restaurace Royal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápoje Royal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápoje Royal on the Park Hotel Brisbane - Zahrada Royal on the Park Hotel Brisbane - Restaurace Royal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápoje Royal on the Park Hotel Brisbane - Okolí Royal on the Park Hotel Brisbane - Okolí
Oblast: Brisbane Centrum města Počet pokojů: 153
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 182 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
9,1
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (182)
Seřazeno podle:
Jan U. Jednotlivci Australia, 26. února 2015
A real treat

Location /comfortability and ease of access
8,7
As it was a spontaneous decision to stay in the city I wanted a familiar place where I knew the service and comfort would be taken care of and I could simply enjoy the peace and quite!
Tatong T. Obchodní cestující Thailand, 20. února 2015
The room is very comfortable.

The bed, the staffs, the location.
8
I really enjoy it and feel very comfortable.
Tatong T. Obchodní cestující Thailand, 20. února 2015
The bed is the best!

I love the bed as it's very comfortable. The room is clean and the staffs are helpful and friendly.
8
I really enjoy my stay and I hope I can stay longer next time.
Lim C. Skupiny Brunei Darussalam, 11. února 2015
worth it

staff, location, cleanliness,
8
Janice D. Páry United Kingdom, 2. února 2015
A very pleasant stay

friendliness of staff, location, quality and comfort of bed/bedding.
8,3
Cannot rate the field re dining/food as did not dine in the hotel. As it is a required field I have ticked box 1. Perhaps there should be a "not applicable" box to tick? The room was beautifully presented although there was no easy chair to sit on, and there was no dressing table/chair in front of the mirror. Neither was there a socket close to it to utilise hair stylers etc. The bedside reading lamp was not bright enough to read by. Small but important details. Nonetheless, a very enjoyable break, would definitely stay again.
Camille A. Páry Australia, 24. ledna 2015
Great location, very nice hotel

Very comfortable room, quiet and beautiful view over the botanic gardens
9,7
Excellent, I will stay here again
Andrew G. Obchodní cestující Australia, 22. ledna 2015
Royal on Park

Breakfast, location, staff
10
It met all expectations
Jessica C. Rodiny s malými dětmi Australia, 13. ledna 2015
Enjoyable stay

Great value, Great location, Great Pool
7
Relaxed and easy
Ross C. Obchodní cestující Australia, 11. ledna 2015
Great location

Location, room
8
Good
Taryn M. Jednotlivci Australia, 11. ledna 2015
Very friendly staff had an enjoyable stay

staff the environment and the bed
10
GREAT location Great staff awesome food

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal on the Park Hotel BrisbaneRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestauraceRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestauraceRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápojeRoyal on the Park Hotel Brisbane - ZahradaRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Fitness prostoryRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hostyRoyal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápojeRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestauraceRoyal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápojeRoyal on the Park Hotel Brisbane - KoupelnaRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazénRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestauraceRoyal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápojeRoyal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápojeRoyal on the Park Hotel Brisbane - ZahradaRoyal on the Park Hotel Brisbane - RestauraceRoyal on the Park Hotel Brisbane - Jídlo a nápojeRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - OkolíRoyal on the Park Hotel Brisbane - Exteriér hoteluRoyal on the Park Hotel Brisbane - BazénRoyal on the Park Hotel Brisbane - Exteriér hoteluRoyal on the Park Hotel Brisbane - Exteriér hoteluRoyal on the Park Hotel Brisbane - Exteriér hoteluRoyal on the Park Hotel Brisbane - Exteriér hoteluRoyal on the Park Hotel Brisbane - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C07