Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thajsko

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2315 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,5
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (2315)
Seřazeno podle:
Martin K. Skupiny Czech Republic, 25. února 2011
pěkný la evný hotel, kterému chybí jen bazén

Cena, nabídka výletů v lobby, pujčovna aut
8,3
Skvělá volba pro všechny, co netouží poznávát místní guest housy a dávají přednost o něco pohodlnějšímu ubytování. Skvělá cena včetně snídaně. Skvělý "šéf", který sídli u recepce, je schopen obstarat snad cokoli ( výlety, půjčení auta atd.). Pokoje velmi prostorné, čisté a hezké.
Sightseeing/Attractions Tip: Doi Ithannon National Park. Na recepci si pujčte auto a vydejte se sem na celodenní výlet, spousta krásných vodopádů, můžete se i vykoupat :) !
Nahlásit hodnocení
Ngoc T. Páry Vietnam, 1. května 2016
Good hotel for Chiang Mai travelling
6
4 days stayed here made me satisfaction. Good place, room service is ok. Everyone should try to stay this hotel for Chiang Mai tour or visit.
Nahlásit hodnocení
Sue F. Skupiny Malaysia, 27. dubna 2016
Good for budget stay
4,3
Good size room and value for money for budget stay. Only downside, the aircond temperature was not cold.
Nahlásit hodnocení
Sue F. Skupiny Malaysia, 27. dubna 2016
Good
4,3
Value for money. Only negative point was that the air cond was not working well.
Nahlásit hodnocení
Sohan K. Skupiny United States of America, 16. dubna 2016
Old but low cost
5,3
It was good budget hotel.. Really cheap .... But felt like old hotel needed facelift... Felt like really old property....
Nahlásit hodnocení
Suparat R. Páry Netherlands, 21. února 2016
Very nice big rooms
6
good location near Thapae gate
Nahlásit hodnocení
Quyen H. Páry Vietnam, 12. února 2016
Good for money
4,3
Spacious room, toilet drainage clogged up, staff quite nonchalant
Nahlásit hodnocení
Jiaer Y. Jednotlivci China, 1. února 2016
Awful
3,3
The facilities in hotel are really out of date and looks really dirty. I found that there was no hot water available at midnight, which made me unsatisfied. The sound insulation was awful as well, I even heard some strange noise. I've booked 3 nights at this hotel but I checked out after staying there for 1 night and changed another better residence.
Nahlásit hodnocení
Suresh S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 22. ledna 2016
Review on hotel

Wifi connection
6,3
Not great. But i feel the hotel can further improve their basic room facility such as providing the water boiler. Thank You
Nahlásit hodnocení
Peter P. Páry United States of America, 17. ledna 2016
Overall Good Value
5
I booked through Agoda, and had a glitch on check-in: our rooms were not available. (I had booked separate rooms for me and my girlfriend, and a third party.) The woman at the front desk wanted to "upgrade" us to a shared suite, but ultimately after much discussion (arguments) agreed to give us two separate rooms intended for larger parties. This initial hassle was a disappointing start, but we'll chalk that up as a glitch. As to the room itself--once we got the rooms--I found the room to be clean and comfortable. The location was so-so, I thought, but with public transportation is not a big deal. We changed the next day to a different hotel that was in closer proximity to the markets and nightlife. However this was a good room for the money, and I would recommend it.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hoteluRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepceRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ZahradaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01