Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepce Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Zahrada Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu
Oblast: Chang Moi Počet pokojů: 135
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2156 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,5
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (2156)
Seřazeno podle:
Martin K. Skupiny Czech Republic, 25. února 2011
pěkný la evný hotel, kterému chybí jen bazén

Cena, nabídka výletů v lobby, pujčovna aut
8,3
Skvělá volba pro všechny, co netouží poznávát místní guest housy a dávají přednost o něco pohodlnějšímu ubytování. Skvělá cena včetně snídaně. Skvělý "šéf", který sídli u recepce, je schopen obstarat snad cokoli ( výlety, půjčení auta atd.). Pokoje velmi prostorné, čisté a hezké.
Sightseeing/Attractions Tip: Doi Ithannon National Park. Na recepci si pujčte auto a vydejte se sem na celodenní výlet, spousta krásných vodopádů, můžete se i vykoupat :) !
King H. Jednotlivci Hong Kong, 24. června 2015
Good Price

Location, Price and the Room Size
7,3
I'll stay this Hotel again whe I visit Chiang Mai again
Rosemary S. Jednotlivci Australia, 26. května 2015
cinvenience

convience
6
First room stank it was discusting BUT when they moved me to another ut was fine cleane4s inly skim over the top though I wiped tavle myself and the dirt took 3 or 4 washes to come off.
Gary M. Páry United States of America, 21. května 2015
A nice place to stay

Decent price, location was decent, access to areas
9,7
Wi-Fi was hit or miss but most other things were fine, decent rooms with a balcony where you could wash clothes and hang to dry if necessary, not much on TV in English though.
Khlongyuth I. Jednotlivci Thailand, 16. května 2015
Clean Comfortable Good

Clean Comfortable Good
8
Good so far
David C. Páry United States of America, 16. května 2015
Review in the north

location quality comfort
9,7
Great stay very cheap nice rooms!
Dominik U. Jednotlivci Switzerland, 10. května 2015
hot water only!!!

location is good if you got a vehicle and the hotel has a parking as well. but it's to far to walk anywhere interesting.
5
No way to take a cold shower during daytime (obviously the water tank is located on the roof top where it heats up to almost boiling temperatures during daytime). Air condition temperatures are random too. Hotel staff doesn't seem to be bothered by these facts. Despite 3 requests nothing happened.
David C. Páry New Zealand, 8. dubna 2015
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
David C. Páry New Zealand, 7. dubna 2015
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!
David C. Páry New Zealand, 6. dubna 2015
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hoteluRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepceRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ZahradaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01