nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepce Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Obchodní centrum Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interiér hotelu Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Zahrada Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interiér hotelu
Oblast: Chang Moi Počet pokojů: 135
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1981 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (1981)
Seřazeno podle:
Martin K. Skupiny Czech Republic, 25. února 2011
pěkný la evný hotel, kterému chybí jen bazén

Cena, nabídka výletů v lobby, pujčovna aut
8,3
Skvělá volba pro všechny, co netouží poznávát místní guest housy a dávají přednost o něco pohodlnějšímu ubytování. Skvělá cena včetně snídaně. Skvělý "šéf", který sídli u recepce, je schopen obstarat snad cokoli ( výlety, půjčení auta atd.). Pokoje velmi prostorné, čisté a hezké.
Sightseeing/Attractions Tip: Doi Ithannon National Park. Na recepci si pujčte auto a vydejte se sem na celodenní výlet, spousta krásných vodopádů, můžete se i vykoupat :) !
Frank C. Rodiny s malými dětmi Australia, 24. listopadu 2014
Value for price

Value price big room safe
8,3
It was good
Chris O. Páry Canada, 22. listopadu 2014
Affordable, Clean Hotel in Chiang Mai

location, price, cleanliness
9
Cheap hotel within walking distance of all you will want to see and do within Chiang Mai. The hotel is affordable AND clean- I would stay there again.
Jie H. Rodiny se staršími dětmi China, 13. listopadu 2014
JUST SO SO

JUST SO SO
7,7
JUST SO SO
Hui M. Jednotlivci Singapore, 13. listopadu 2014
well located

location, room sizecation, room size
6,7
Easy and convenient to go around
Chia C. Páry Singapore, 10. listopadu 2014
great stay

1) Clean room 2) Comfortable bed 3) Big room
7
I consider it to be good. However there are some point can be improved. Examples: hot water boiler in room, safe box in room.. etc.
Xiaofeng C. Skupiny China, 10. listopadu 2014
Not clean

Easy to locate
5,3
Not clean, location is not so good, not recommend
Stephany W. Páry Netherlands, 5. listopadu 2014
Nice stay

staff, location, big room
7,7
Room service everydayw as delightful and the complementary water was great. The shower is a bit outdated an sprays all over the place. The wifi is awful. Good place to stay if you get a good deal (20 bucks)
Jodi P. Páry Canada, 5. listopadu 2014
Served it's purpose

Location. Price. Clean.
7,3
Served it's purpose, sleep. Great location. Good price.
Matthew H. Jednotlivci United Kingdom, 1. listopadu 2014
Great location, clean and safe.

Cleanliness, location, service
9,3
I enjoyed my stay very much. My only criticism would be that despite there being a "do not disturb" tab on my door I was often woken up by the loud conversations some of the staff were having on their two way radios. I'd suggest turning them down. Other than that a lovely stay in a clean hotel just a short ride away from many restaurants, bars and markets.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepceRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Obchodní centrumRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interiér hoteluRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ZahradaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3B04