nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Recepce Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Zahrada Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hosty Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu
Oblast: Chang Moi Počet pokojů: 135
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2089 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,5
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (2089)
Seřazeno podle:
Martin K. Skupiny Czech Republic, 25. února 2011
pěkný la evný hotel, kterému chybí jen bazén

Cena, nabídka výletů v lobby, pujčovna aut
8,3
Skvělá volba pro všechny, co netouží poznávát místní guest housy a dávají přednost o něco pohodlnějšímu ubytování. Skvělá cena včetně snídaně. Skvělý "šéf", který sídli u recepce, je schopen obstarat snad cokoli ( výlety, půjčení auta atd.). Pokoje velmi prostorné, čisté a hezké.
Sightseeing/Attractions Tip: Doi Ithannon National Park. Na recepci si pujčte auto a vydejte se sem na celodenní výlet, spousta krásných vodopádů, můžete se i vykoupat :) !
Chuengamon H. Jednotlivci Thailand, 4. března 2015
Cheap and comfy

Cheap, comfy and quite
8,3
Leslie E. Páry United Kingdom, 28. února 2015
Les from patong

Good value and good location ,hotel clean and tidy
7,3
Very relaxed and comfortable
Primpalin P. Skupiny Thailand, 27. února 2015
great

service
8
good
Nicholas C. Jednotlivci Australia, 22. února 2015
So so, but good location

location, location, location
7
Apart from location, this is just a standard 3 star. Nice and safe, quiet and trouble free.
Chayarn L. Skupiny Thailand, 20. února 2015
Be aware Chinese tourists

Value, Best location, Clean
8
Shannon M. Jednotlivci United Kingdom, 11. února 2015
1 nights stop over

Bed, shower, room size
8,3
Good stay, right next to a seven eleven, huge bed, huge bathroom, good selection on television! But noisy but overall good stay - would definitely return.
Serenity H. Jednotlivci Australia, 11. února 2015
Not the best value for travellers

My room was spacious and clean.
5,7
Having a shower was a nightmare as the hot water would go on and off constantly. Between 6am-7.30am and from about 3pm onwards there were children making noise in the hallway on my floor for hours at a time as I think there must be families living there and the kids must be bored before and after school. Housekeeping were arriving to clean my room at 4pm which was frustrating after being out all day. Wifi wouldn't work in the room only in the lobby. Not a great option so rather than extend my booking I moved to another hotel which has been much better value for money.
Hiroko S. Jednotlivci Canada, 9. února 2015
Old hotel & so so location

The location is so so, a room is spacious, and staff are trying to be their best.
5,7
The building is really getting old. Even the room was spacious, my bath room & room smelled like a sewage. Also, there were many group of people talking very loud and yelling until very late night. The staff were nice and trying their best, but I will use this hotel again.
Matthew L. Jednotlivci Australia, 5. února 2015
bed bugs!

cheap, good facilties, room size
6,3
At 2am I had to move rooms because there were bed bugs. Not very pleasant. The room is definately good value for money (minus the bed bugs ofcourse).

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hoteluRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - RecepceRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ZahradaRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Pokoj pro hostyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B03