Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 965 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
9,0
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (965)
Seřazeno podle:
Dalibora S. Skupiny Australia, 28. dubna 2015
hlucna dovolena

poloha
3,7
Byli jsme ubytovani ve 2 propojenych pokojich velice tmavych a opotrebovanych, nebyla to ale bohuzel jedina zavada, po me stiznosti na recepci na kvalitu ubytovani a predevsim znacny hluk z duvodu stavby na vedlejsim prostoru u hotelu nam byly nabidnuty 2 pokoje v lepsim provedeni, to ale nemeni nic na skutecnosti ze pobyt v pracovni dobe tj. Od 9.00 do 18.00 byl prakticky nemozny, hluk bagru a tezkych stavebnich stroju byl veliky o tom. Snidane byly prezentovany ve forme bufetu ale ani toto nebyla pravda, byli jsme sice obslouzeni ale vyber byl minimalni. Nedoporucuji tento hotel predevsim pro veliky hluk.
Nahlásit hodnocení
Tibor B. Páry Slovakia, 26. června 2012
Pekny hotel s palmovou zahradou

blizko pri plazi
8
Hotel situovany v blizkosti plaze asi 3 minuty chodze.Po ceste k hotelu mnozstvo barov, restauracii a masaznych salonov,kde vas pokazde pozyvali maserky kazdeho veku a pohlavia na masaz aj ked tade idete niekolko krat denne v kratkom case za sebou. Plaz je dlha a sirka sa meni s prilivom a odlivom.K dispozicii je za poplatok dostatok kresiel a slnecnikov|cena pre 2 osoby asi 200Bth|
Nightlife Tip: V blizkosti hotela je mnozstvo obchodikov,rozlicnych barov a restauracii.Vsade vas s usmevom pozyvaju dnu.Je tu hlavne vela restauracii ktore ponukaju cerstve plody mora.Na dvoch hlavnych rusnych uliciach zacina ozajtny nocny zivot po 21 hod.Na kazdom stole vo vacsine barou su tanecnice pri tyciach.Vsade je vela nadhanacov na rozne show do barov.
Nahlásit hodnocení
Rt T. Jednotlivci 25. února 2012
krasne navrhnuty hotel

oáza v mestkom ruchu veľa zelene
9,3
hotel ma perfektnú polohu , cena zodpovedá kvalite , personál hotela je príjemný, na tomto hotely sa nám naviac páčil kľud , nakoľko je v rušnej časti mesta. je tu možnosť prenajať si cestný skúter za lepšiu cenu ako v meste čo nás príjemne prekvapilo, skrátka keď do thajska tak tento hotel :-) ďakujeme za pekný pobyt v
Nahlásit hodnocení
Roy P. Jednotlivci United Kingdom, 29. ledna 2016
Royal Phawadee Review

Location. Friendly Staff. Gardens
6,3
There was major construction work going on next door and sometimes throughout the night. I went for a better room this time but the plumbing was still poor. My room was upgraded for the last night due to flooding and the new room was excellent all round - why couldn't I have been given a better room at the start of my stay. The rooms I have stayed in are rather run down and the plumbing seems to be poorly maintained.
Nahlásit hodnocení
Nik Z. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. ledna 2016
charming little village resort in a good location

location, nice village feel, clean
5,7
Overall was good. However Need to have a lift to go to top floors, should have a variety of breakfast buffet service, wifi can be a bit slow, pool wasnt really maintained well n not tht clean
Nahlásit hodnocení
Bastiaan I. Rodiny se staršími dětmi China, 29. prosince 2015
beach holiday

spacious rooms, comfortable beds, easy acces to beach and restaurants
8
Nahlásit hodnocení
Brian L. Páry Australia, 26. prosince 2015
our stay at royal phawadee village

staff, always more than helpfull, generous room size, location
8
great,staff always very attentive,with all the building projects happening around them, it was hardly noticable.the only area that needed more attention was the pool water quality
Nahlásit hodnocení
Mohammad K. Skupiny Singapore, 23. prosince 2015
Toilet

Swimming pool, big rooms and convenient area
5
My stay was awesome there.. But the water for showering in the toilet was like for washing your feet.. Even though the technician came to repair it, came out the same..
Nahlásit hodnocení
Jean L. Skupiny Singapore, 20. prosince 2015
Great Room and location

convenient location, comfortable room,
6,3
the room and location was great. however, there is only one key and it is attached to the power key, so it is very inconvenient if 2 person in the room needs to travel separately. Lots of mosquito in the public area
Nahlásit hodnocení
Connie L. Skupiny Singapore, 20. prosince 2015
Near to Patong Beach

Helpful staffs, Clean room, near to the beach
6,3
Quite comfortable but a lot of mosquitos. Breakfast choices and taste really need to improve a lot.
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - VyhlídkaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KoupelnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KoupelnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KoupelnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RecepceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RecepceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Balkón/terasaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Balkón/terasaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RecepceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LázněRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - PůdorysyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03