Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Okolí Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazén Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazén Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazén Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazén Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Vyhlídka Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hotelu Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hotelu Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Bazén Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Koupelna Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Vířivka Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurace
Oblast: Patong Počet pokojů: 38
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 896 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
9,0
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (896)
Seřazeno podle:
Dalibora S. Skupiny Australia, 28. dubna 2015
hlucna dovolena

poloha
3,7
Byli jsme ubytovani ve 2 propojenych pokojich velice tmavych a opotrebovanych, nebyla to ale bohuzel jedina zavada, po me stiznosti na recepci na kvalitu ubytovani a predevsim znacny hluk z duvodu stavby na vedlejsim prostoru u hotelu nam byly nabidnuty 2 pokoje v lepsim provedeni, to ale nemeni nic na skutecnosti ze pobyt v pracovni dobe tj. Od 9.00 do 18.00 byl prakticky nemozny, hluk bagru a tezkych stavebnich stroju byl veliky o tom. Snidane byly prezentovany ve forme bufetu ale ani toto nebyla pravda, byli jsme sice obslouzeni ale vyber byl minimalni. Nedoporucuji tento hotel predevsim pro veliky hluk.
Tibor B. Páry Slovakia, 26. června 2012
Pekny hotel s palmovou zahradou

blizko pri plazi
8
Hotel situovany v blizkosti plaze asi 3 minuty chodze.Po ceste k hotelu mnozstvo barov, restauracii a masaznych salonov,kde vas pokazde pozyvali maserky kazdeho veku a pohlavia na masaz aj ked tade idete niekolko krat denne v kratkom case za sebou. Plaz je dlha a sirka sa meni s prilivom a odlivom.K dispozicii je za poplatok dostatok kresiel a slnecnikov|cena pre 2 osoby asi 200Bth|
Nightlife Tip: V blizkosti hotela je mnozstvo obchodikov,rozlicnych barov a restauracii.Vsade vas s usmevom pozyvaju dnu.Je tu hlavne vela restauracii ktore ponukaju cerstve plody mora.Na dvoch hlavnych rusnych uliciach zacina ozajtny nocny zivot po 21 hod.Na kazdom stole vo vacsine barou su tanecnice pri tyciach.Vsade je vela nadhanacov na rozne show do barov.
Rt T. Jednotlivci 25. února 2012
krasne navrhnuty hotel

oáza v mestkom ruchu veľa zelene
9,3
hotel ma perfektnú polohu , cena zodpovedá kvalite , personál hotela je príjemný, na tomto hotely sa nám naviac páčil kľud , nakoľko je v rušnej časti mesta. je tu možnosť prenajať si cestný skúter za lepšiu cenu ako v meste čo nás príjemne prekvapilo, skrátka keď do thajska tak tento hotel :-) ďakujeme za pekný pobyt v
Anne K. Páry Australia, 4. května 2015
A Quiet Oasis away from the craziness of Patong

The pool, the gardens & the room
9,3
Loved the tranquility of this hotel, the beautiful gardens are a great way to relax away from craziness of the streets. The breakfast was lovely, not the full buffet we are used to but a choice of 3 set menus, all large enough. There was a small buffet of yogurts, fruit & breads. We had a standard room which was a good size, clean with a separate toilet & bathroom. The pool was one of the cleanest we had seen on our travels this time. There is a lot of construction going on along the street & next to this hotel which is creating noise during the day.
Norizan O. Páry Singapore, 18. dubna 2015
Only lobby look impressive...but the look oldl

10mins walk to the beach...
4
I have stayed in many 4 star hotel but this was one of the worst...overated as being 4 star as the amenities a day facilities were lacking. .It look like chalet.
Kim L. Obchodní cestující Malaysia, 16. dubna 2015
2 star

location
5
Not good
Hameed I. Jednotlivci Canada, 2. dubna 2015
Should be 3 star

Location
7,3
Not comfortable due to construction work with noise and dust was going on and may take a year or 2 from now. The room has not good smell and has no sound proof
Srisuda C. Páry Thailand, 18. března 2015
Very good place ,location and good service

Very good place ,location and good service
8
We had a great time for our holidays and met friends around here.
William B. Páry New Zealand, 2. března 2015
Location Good but with construction next door

Location, location, location
6,7
Well, like I said location is good. Apart from that...old, construction next door, front desk only helpful if you push for what you want, run out of towels for the swimming pool and beach, sushi chef left so not available, breakfast eggs are precooked so cold. Plus the sign above the toilet says "do not flush toilet paper" so enjoy that when you get the runs! I think the best thing we found was the AC in our room...one temperature, ice cold! Thermostat didn't work. Not recommended.
Pascal P. Skupiny France, 14. února 2015
Perfect location

Location, value for money, friendly staffs
6,7
Perfect location. Very convenient and friendly staffs

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - VyhlídkaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BazénRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KoupelnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - VířivkaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KoupelnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - KoupelnaRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RecepceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - OkolíRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - HřištěRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Exteriér hoteluRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Fitness prostoryRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Prostory pro setkáváníRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - BufetRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - RestauraceRoyal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3B08