Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 12232 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (12232)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Nahlásit hodnocení
Yap H. Jednotlivci Singapore, 28. dubna 2016
Location inconvenient if you are traveling with el
2,7
Not recommended for people traveling with elderly.even though it is very near mongkok east mtr but if you need to travel to other places like Citygate, jordan or causeway bay, you have to change to at least 2 other mtr line, which required alot of walking and climbing stairs. If your elderly cannot walk too much, i do not recommend this hotel unless you don't mind spending more money on taxi. The cleanliness is dirty, especially the towel ( with hair on it). In the room, you can hear people talking outside and upstair room people walking. The noise isolation is bad. The staffs are friendly, that is the only con i can think of.
Nahlásit hodnocení
Hon K. Obchodní cestující Malaysia, 27. dubna 2016
Good location and access to street/mall/transporta
6,3
This hotel is newly renovated and upgraded.
Nahlásit hodnocení
Seng K. Páry Singapore, 27. dubna 2016
Great service from staff. Good location
6
Mongkok East MTR is right below. Staff are extremely friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Handayani R. Páry Indonesia, 27. dubna 2016
Location is good
5,7
Overall, I like the hotel. Although my room kind of smell like a bit of smoke. The hotel is quite clean and the location is near the MRT station. I tried the dimsum in the hotel restaurant but the taste is standard.
Nahlásit hodnocení
Oemar S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. dubna 2016
Not for weekender
6,3
Highly recommended for family with 2 kids. No complaint about the hotel itself but quite a shock to walked through the crowd of foreign workers picnicking along the walkway bridges from and to the hotel. It only happen on weekend , weekdays all back to normal
Nahlásit hodnocení
Leeping P. Obchodní cestující Malaysia, 27. dubna 2016
Good location, food is just next door
6
taxi is around 240hkd from airport, next to east wong kok station
Nahlásit hodnocení
Wai H. Obchodní cestující Malaysia, 26. dubna 2016
Account Director
6
Everything near perfect
Nahlásit hodnocení
Sheryl H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 26. dubna 2016
Overall good experience
5,3
nice room nice staff. Hotel is situated above Mongkok east mtr. There's a shopping center in the same building with a food court in there if you want something quick
Nahlásit hodnocení
Dian W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. dubna 2016
Holiday
6,3
Very good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VchodRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05