Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Vchod
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 10714 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (10714)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Nahlásit hodnocení
Chengyong T. Páry Singapore, 29. července 2015
Nice

Location , clean
9,7
Near shopping mall n mongkok, clean rooms
Nahlásit hodnocení
Yejin D. Páry South Korea, 29. července 2015
Dirty, uncomfortable Hotel

Cheap price, near mongkok, swimming pool
6
For the first time, it smells bad. I think it's from air conditioner. We request higher level room. but clerk gave us the lowest and end of the aisle. It made us mad and uncomfortable. Also, room is nearby swimming pool so that we couldn't protect out privacy. I'm sorry we couldn't go to swimming pool, which I heard is fantastic.
Nahlásit hodnocení
Keng B. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 28. července 2015
Review of stay at Royal Plaza Hotel

Great location, clean and comfortable rooms with great air cond, and good convenience to food, shopping and mrt/train stations.
9,7
Enjoyed ourselves thoroughly and felt the stay was too short. Will return in future and recommend it to others. Only downside was someone brought durians into their room and we could smell it the minute we walked into our room.
Nahlásit hodnocení
James A. Páry United States of America, 28. července 2015
Disappointing Surprise

Quick check out, helpful concierge, good maid service
4,3
Highly overrated. We were very disappointed with the quality of the rooms -- well under 5 star as advertised. This hotel has seen better days and had made smart decisions on bathroom design, but has fallen in general disrepair. Good value if the price was lowered by 25% at least.
Nahlásit hodnocení
Edmond C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 28. července 2015
convenience to shop and dine

two queens size beds perfect for family vacation. Food court and restaurants near the hotel are great. Price is reasonable
10
Nahlásit hodnocení
Mananya T. Rodiny s malými dětmi Thailand, 27. července 2015
Nice room

Room clean and nice view
8
Good
Nahlásit hodnocení
Chengyong T. Páry Singapore, 27. července 2015
Clean , location

Location, cleanliness, friendliness
9,7
Friendly staff, clean rooms, near shopping
Nahlásit hodnocení
Marina L. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 27. července 2015
The location of the hotel is very good!.

Location, Wifi, Service
9,3
Very good!
Nahlásit hodnocení
Amina S. Skupiny Indonesia, 26. července 2015
hotel review

cleanliness,big rooms and staff performance
9,3
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VchodRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04