Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 12418 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,4
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (12418)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Nahlásit hodnocení
Yan L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 29. května 2016
Excellent hotel
6
Nice hotel, clean and well-kept rooms, friendly and helpful staff, direct access to Mongkok East MTR station, otherwise Mongkok MTR station on the Tsuen Wan line is just a 7-min walk via the overhead bridge. Second time staying in this hotel and they have maintained their high standard since the first visit. Comfortable stay overall.
Nahlásit hodnocení
Titirat I. Skupiny Thailand, 29. května 2016
Perfect
6,7
I will come back for sure !!!!
Nahlásit hodnocení
Ponatip P. Skupiny Thailand, 28. května 2016
Nice
5,3
It's nice here. Recommended!
Nahlásit hodnocení
Pracharee T. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 27. května 2016
Excellent quality
5,3
Very comfortable, enjoyed staying in this hotel. But quite far from street shopping area. Over all is excellent.
Nahlásit hodnocení
Loh S. Jednotlivci Singapore, 27. května 2016
-
5,3
-
Nahlásit hodnocení
Kathrina C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. května 2016
Great value for location
5,7
Great value for location - access right next to the mall with several food choices and the MTR Mongkok east station. 15 mins walk to the Ladies market and situated across the Flower market. Very convenient.
Nahlásit hodnocení
Rizki R. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 26. května 2016
good for traveler to hong kong
5,7
i like the location very near mtr and if you're looking for food just go to food opera at moko mall
Nahlásit hodnocení
Michele T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. května 2016
Tourist
5,3
Birthday of my daughter
Nahlásit hodnocení
Yuen H. Páry United States of America, 25. května 2016
Nice hotel
5,3
My favorite place to stay whenever I visit Hong Kong, newly renovated, good location, convenient to shop
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04