nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Royal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sál Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 9097 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (9097)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Lee D. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 16. prosince 2014
Location n food availability

Staff, cleanliness n location
8
Been staying in this hotel for years now every time I am in Hong Kong. As usual, the stay was up to my expectation. Tis time, my room was upgraded to executive floor and so I m pleased overall.
Shi T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 16. prosince 2014
Newly renovovated hotel in Mongkok

location, room furnishings and safety
8,3
my second stay at Royal Plaza. very convenient from airport express shuttle K5, right to the door step. going out was easy through the bridges linking the shopping mall to this bridge that links to Mongkok station. lots of food and shopping just around the hotel. safe as well as the hotel is right on top of a rather upscale mall.
Lai E. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 15. prosince 2014
Very comfortable stay

Room conditions, good gym and pool
8,7
Very satisfied
Tan B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. prosince 2014
comfort stay

Big room, modern design and easy access with MTR
6,3
Wonderful, convenient and clean with spaces room.
Liang M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. prosince 2014
Value for Money

1. Heated pool for a swim during cold weather.
9,3
Yuan H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 14. prosince 2014
room space limit

convenience no matter mtr, mall and location
8
great but the room space very small for pack total 6 people.
Nitin P. Páry India, 14. prosince 2014
Great stay at the hotel

upgrade to excecutive room, great room design, big comfy rooms
10
Got upgraded to the executive room for no cost. Room was massive and amazing. Great furnishing and location was amazing . Had an wonderful experience staying here.
Ai T. Rodiny s malými dětmi Singapore, 14. prosince 2014
5d4n at hotel royal plaza

Location, cleanliness and spacious
7,7
Evitha B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 13. prosince 2014
Clean rooms, comfortable bed

Daily housekeeping even if not requested, clean bedding and towels, accommodating staff
8,7
We had a nice stay at the hotel. Our room is cleaned daily even if we didn't request for a housekeeping. It is also accessible via the MTR station inside the mall. The only downside is that the check in time is 3 PM and there's always a long queue at the check in counter so that is additional waiting time prior to check-in. Overall, we had great stay, and we'll stay here again on our next trip

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B02