nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Royal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sál Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 9178 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (9178)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Joanne P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 27. prosince 2014
Family vacation

Good location, Shopping mall just next door & room is clean.
8,7
Rodolfo C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. prosince 2014
A comfortable place to stay

Big and comfortable rooms, good service, location
7,7
One thing that I really appreciate is the early check in request that was accomodated by your front desk. Because of my present heart condition I easily get tired and upon explaining this to cynthia thru email she emailed me a request for early check in form for me to fill up. And to my surprise whrn i reached the hotel at around 9 am my room was already ready. Thank you
Ong J. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. prosince 2014
Great location

Great location, friendly staff & spacious room
9,7
Great vacation. Hotel location is superb. Shopping centre and MTR is just next door. Easy accessible to airport by taking coach to Kowloon Station. Nice food located near hotel. Room is spacious & nicely renovated
Lau H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 25. prosince 2014
didnt get the twin beds room i want. didnt know

location was great and service was fine.
6
Agoda didnt told me cant provide the twin beds room when i make the booking..if i know the hotel didnt hv twin beds room i won't stay there and pay that money to stay this hotel.pls reply....
Ng C. Jednotlivci Singapore, 24. prosince 2014
I was shock to find the toilet smelly ..

Staff helpful, location , big
7
Toilet smelly , I always stay in royal when I am in hkg and even strongly recommend my Frenz to stay there when they were in hkg but this time I realiae the toilet I very smelly. House keeping , they call every day to ask if they can do the housekeeping as I put dnd sign, I told them 2 pm but last day they didn't call and the room was not clean as they claim the dnd sign was on.. This has been the fourth day .. Abit disappointing ..
Haw H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 24. prosince 2014
Convenient Hotel

Locations, professional staff and security
9,3
Fantastic stay. Number of good local food near the hotel.
Haw H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 24. prosince 2014
Hong Kong Trip, Dec 2014

Locations, professional and well-trained staff
9,7
Never failed to disappoint us since this was our 2nd stay.
Wu C. Rodiny s malými dětmi China, 24. prosince 2014
Good value for money

Good Location, good price, large room
9
Good
Sng C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 24. prosince 2014
Great location!

Location. Great friendly staff.
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3C04