Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Vchod Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sál Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 11716 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (11716)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Nahlásit hodnocení
Dawn B. Páry United Kingdom, 3. února 2016
Excellent!

Lounge, food, location
10
2nd visit to this hotel but upgraded to the Royal Club which was perfect. The lounge area you could have breakfast and tea and coffee through out the day from 6.30 wine and lovely snacks for 2 hours. Also location perfect and attached to a mall and MTR which took you all over the city in minutes. Also the hotel has a lovely bar area which looks over the city. We had a perfect experience at this hotel and will only be using this hotel on our return.
Nahlásit hodnocení
Sammi L. Skupiny Singapore, 30. ledna 2016
Fantastic service

Great service, clean and comfortable rooms
9,3
I came with a group of 26. The staff go the extra mile to help me reduce the hassle of checking in and out of hotel. Location is great, 10-15mins to heart of mongkok and mongkok mtr. Moko shopping mall just below the hotel and the mongkok east mtr is round the corner,
Nahlásit hodnocení
Xue L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 26. ledna 2016
Good Location

Nice Ambience, Good location, Fast repsonse Staff
8,3
Nahlásit hodnocení
Li P. Rodiny se staršími dětmi Australia, 25. ledna 2016
Great hotel

Early check in for free. Fast checkout and good service
9,7
Good place to stay. Easy access
Nahlásit hodnocení
Krishnamurthi M. Skupiny Singapore, 24. ledna 2016
Hong Kong Trip

Big Room value for price & clean and Comfort bed
8,7
Very Good, bell boys staff very helpful and polite. Housekeeping also. Location great.
Nahlásit hodnocení
Kum K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 23. ledna 2016
Value-For-Money 5* Hotel

Convenient location and yet quiet
9,3
Nahlásit hodnocení
Vynus C. Skupiny Singapore, 20. ledna 2016
Nice and comfort stay

Staffs are nice. Location is very convenient and cleanliness of room is good.
9,3
Great stay meeting my requirement.
Nahlásit hodnocení
Tian J. Páry Singapore, 20. ledna 2016
Clean and neat hotel, friendly receptionists

Very clean hotel room, next to shopping center, freeflow lounge access
7,7
We booked and stayed in the royal club deluxe room for 3 nights. We are on the package that include breakfast and access to the executive lounge. The only drawback is that we can't bring the food back to hotel room, all have to be consumed within the lounge. Housekeeping was prompt and fast every morning. Friendly female receptionists and housekeepers. The hotel is conveniently located right beside Mong Kok East MTR. However the station is not on the main line hence to get to town, you will need multiple changes across various interchange. But since it was during the winter, weather was cooling, it was fine. It was a great stay overall.
Nahlásit hodnocení
Teresito T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. ledna 2016
comfortable luxury

clean big room, location and service
8,3
Very comfortable.No hustle except for we were not able to have our request for early check in.We arrived at 11:30am and we were given our keys only at 2pm.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VchodRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07