Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 12376 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (12376)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Ng H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 23. května 2016
Excellent!
5,7
No comments.
Chung Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. května 2016
Clean Hotel
5,3
The hotel cleanliness is good. The staff is friendly. Good location to access either train or MTR.
Chung Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. května 2016
Clean Hotel
5,3
Hotel cleanliness is good. The hotel staff are friendly. Location is good which easy access to MTR or Train.
Adam C. Skupiny Singapore, 22. května 2016
Excellent location, comfort and staff are friendly
6,7
This hotel is well located in the Mongkok area which makes travelling around very easy. The room that we stayed in was big and comfortable. The bathroom was very spacious as well. The most awesome are the staff were super friendly and helpful. Arrange early check in and info of where to see doctor when realised that one of our member are not feeling well.
Chee K. Páry Singapore, 21. května 2016
Value for money
6,7
Excellant
Cynthia L. Obchodní cestující Indonesia, 20. května 2016
good location, big room
5
location easy to find food.. public transport from mainland more easy
Than S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 20. května 2016
Perfect stay
6,3
It's our 3rd time staying here and we still enjoyed ourselves alot! Nice clean with friendly staff hotel. Room feels comfy and nice too. Toilet is clean also. Overall nothing to complain about. Shopping centre just downstairs.
Ivory C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 19. května 2016
toilet without lock
6
the toilet is glass partition and without lock. Hence it may be inconvenient. Also as it is glass, when the lights are switched on at night, it might disturb the other sleeping guest. Take note that the family room does not have a separate shower room. It is at the bath tub. Normal deluxe room have a separate shower room. Other than that, the rest is fine.
Anne C. Obchodní cestující Malaysia, 19. května 2016
Big Room, Well Located & Reliable Staff
5,7
This hotel is well located in the Mongkok East area which makes travelling around very easy and the MTR just next to it. The room that we stayed in were big and comfortable. My brother placed the morning call at 4.30 am & he didn't place the handset properly, the staff came to the room to knock at the door to make sure my brother wake up at that time. The dim Sum that we took at the hotel were not well prepared.
1 z 1 hodnocení
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06