nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Vchod
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 9411 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (9411)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Li L. Jednotlivci Singapore, 27. ledna 2015
Value for Money

Location, Shopping and Relax
10
very satisfied, will come back again
Seah S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 26. ledna 2015
Nice stay

location, bed, clean
7,7
The stay is great.
Clement L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 26. ledna 2015
Good Service

Location, Service, Food
9
Rooms were clean and spacious, Facilities and staff service were as expected of a 5 star hotel
Theresa T. Jednotlivci Singapore, 25. ledna 2015
Royal Plaza Hong Kong

Convenient Location, Shuttle Service, Helpful and Friendly Staff
9
It was very good and efficient fast check-in with the help of very friendly and helpful staff Gigi.
Angie N. Páry Malaysia, 25. ledna 2015
Convenience location

good location, confortable, convinience
7,3
it is located in a very convenience place, there is the shopping mall and MTR station just beside the Hotel by walking distance, and they provide the shutter bus service as well, shutter bus drop us at prince edward MTR station or tsim sha tsui
Donna B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. ledna 2015
Place like home

1. Security 2. Very good staff 3. Designs
8,3
We stayed here last Jan. 23-25, 2015. I can say that the place is very good! We love how they make their room very fashionable yet a feel of being at home is what will you feel. Their service crew is very supportive of anything you need. They didn't even let me pay the Blackberry charger I lost that they have lend me. Room is very functional, you have everything you need and for that we are really GLAD we stayed at this hotel. Security is one of the things we love about. Whenever you got home late at night, they list the names of the people entering their hotel. It makes us feel safer and comfortable. Their bed is very good and the bathtub too...Will definitely stay at this hotel once I go back to HK. Thank you for making our stay a comfortable and happy one! KUDOS to all! :)
Yap W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 24. ledna 2015
Excellent

Great Location, Clean and Convenient
8,3
Good stay
Siti R. Páry Singapore, 24. ledna 2015
location, hotel and everything is good.

room size is big, housekeeping and room service is efficient.. location is good..
9,3
It is awesome!
Wee V. Páry Singapore, 24. ledna 2015
Best that I ever stay

location, room, staff
10
Everything is excellent! The staffs are helpful and friendly. Wanna say a big thank you to Atermis Wong , Yandy and Jacky for the help during my honeymoon stay. Thumbs up for the service !

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VchodRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C06