nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Royal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sál Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 9154 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (9154)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Rudy K. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 23. prosince 2014
nice hotel at right place

roomy, integral to plaza, close to MTR, easy to find food. everything you need just on the way by feet
9,3
Everything so good. No complaints.
Yap G. Obchodní cestující Malaysia, 21. prosince 2014
location

location
10
Sedana S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 21. prosince 2014
comfort hotel for family

nice jacuzzi, nice room, great location
9,3
From agoda
Vincent C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 21. prosince 2014
Nice location with the mtr station is just beside

Location clean but over crowded
8
The hotel is nice and room is spacious. Location is good. However this become another side of problem. Over crowded. Overall is still a good place to stay in
Goi L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 21. prosince 2014
Good location. Convenient to shopping places.

location. cleanliness. friendly front counter staff.
7,3
Room is clean and nice. Hotel provided complimentary birthday cake on request. But staff was not attentive enough. We have four people in the room but only provided 2 sets of cutlery. Pillow was too soft. Limited movie selection.
Yok K. Páry Singapore, 20. prosince 2014
royal plaza hotel

room size is spacious. location is conveniet as it is close to food outlets and the MTR
8,3
Good. Comfortable.
Lee M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. prosince 2014
great stay

awesome bathroom
9,3
Excellent. I will stay here again.
Chor H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 18. prosince 2014
Good location and room size

Location. Cleanliness. Room Size.
8
Ideal for family with young kids. Just above Mongkok East MTR. There is a street behind that is nice some local shopping. Local cafes nearby. Best hotel that I have stayed in HK so far.
David R. Obchodní cestující United States of America, 18. prosince 2014
EXCELLENT MANAGING STAFF

the view,staff,convience
9,7
my stay was only one nite this trip, but the hotel was all I expected and more. The Guest services manager Mr. Wong went out of his way to make sure I was checked in and out in a timely fashion and he came from behind the counter to help with my bags as we departed, since the other staff was busy. I would recommend this hotel to other friends and business associates. My next trip I will stay there for a longer period. The hotel was conveniently attached to a mall, and we didn't need to leave the premises to go shopping.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B02