Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 12257 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (12257)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Nahlásit hodnocení
Nopawan T. Páry Thailand, 5. května 2016
Nice hotel
5,7
Nice staff, clean room, convenient location to travel in the city.
Nahlásit hodnocení
Joyce Y. Rodiny s malými dětmi Singapore, 5. května 2016
Excellent hotel!
6,3
Not the first time staying here. Love it. Ambient, comfort, service, room size, cleanliness, modern, amenities, location etc. Will return each time I go to HK. Recommended many friends too. Free shuttle bus to Kowloon Airport Express station and 2 nearby shopping malls. Fabulous hotel!
Nahlásit hodnocení
Lim J. Skupiny Singapore, 5. května 2016
Worth the money
6,3
Given the money spent on this hotel, the facilities and location were super valued for the money. Good recommendation from friends.
Nahlásit hodnocení
April L. Skupiny Philippines, 3. května 2016
Awesome!
6,3
Spectacular! As in the room was amazing and all.
Nahlásit hodnocení
Weng S. Skupiny Malaysia, 3. května 2016
Overall is good
5,3
The hotel is good, long waiting time for check in. Although it is at the Mongkok East station , not very convenient to travel to some of the popular stop.
Nahlásit hodnocení
Joan L. Skupiny Singapore, 3. května 2016
Good location and friendly staff
6,7
We checked in on 30 Apr and this time we were upgraded to 19th floor but you need to walk up a flight of stairs to 19th floor as the lift does not have excess to 19th. When we checked in the afternoon, there were some loud noises from the rooftop and was told that they are doing something at the rooftop and the noise lasted up to 6 plus (lucky it's only for that day). But overall, we were very satisfied with the stay and their staff who are friendly and courteous.
Nahlásit hodnocení
Xinling C. Skupiny Singapore, 2. května 2016
Excellent hotel
6,7
We were given early check-in at 11am when most of the hotels only allow check in after 1pm, this definitely is a plus point. Love the spacious and clean room and bathroom, comes with bay window which is good to laze around too. Location of hotel is convenient as it is linked to MOKO mall, Mongkok East MTR and within walking distance to Ladies Market and Sneakers Street. Bridge link to Mongkok MTR is convenient too.
Nahlásit hodnocení
Quoc V. Obchodní cestující Vietnam, 1. května 2016
A
5
A
Nahlásit hodnocení
Fong Y. Skupiny Singapore, 1. května 2016
Company retreat
4,7
Good location for shopping and dining
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VchodRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07