Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Vchod
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 10271 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (10271)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Setyawan H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. června 2015
Good choice

Value for money, easy to get mart or restaurant and easy access to mtr
8
Brandon D. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. června 2015
Perfect stay!

Location, room
9
Ngai C. Skupiny Hong Kong, 1. června 2015
Centrally located

Value for money, best location, newly furnished
10
Cheung C. Páry United Kingdom, 31. května 2015
Good Location but very busy hotel

Location, Easy access and Room design
8
The Lobby is small and many people. Feel not some comfortable during check in and out in Lobby as it is very noisy. The staff is not so friendly in front desk and take long time for checking in. Seems the staff need to get more training on serving people professionally with smile. But check out is quick. The Room is a bit small but it is tidy and clean, make us feel comfortable. The bathroom is nice with good shower and bath tub. I will suggest this hotel to business traveller
Ricky L. Rodiny s malými dětmi Canada, 31. května 2015
Good service

Clean, good manner , good room service
9,7
Excellent
Karen M. Skupiny Singapore, 30. května 2015
Good location, nice hotel and spacious

Location, room space, price
9,7
Enjoyable stay, very convenient , spacious room and newly renovated recently. Friendly staff.
David C. Páry Hong Kong, 29. května 2015
Very good experience

Bed is too soft. Room design is marvelous. Location is very convenient.
8,3
Enjoyable experience
Wei Q. Skupiny Singapore, 29. května 2015
nil

nil
9
Conie M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. května 2015
a very happy and satisfied customer

accessible, accomodating staffs and their express checkout
9
it was very comfortable. me and my husband together with our 3 kids and thier nanny had a short HK trip to visit the Disneyland, i booked the family room and called the hotel and informed them that we will be checking in late and we would prefer the higher floor as well as 2 double bed and when we arrived, the room provided as it was requested. the hotel is connected to the moko shopping center as well as to the east mongkok mtr station which is very convenient to go to and fro HK, the checkin was very fast and upon checkin, they offer me the express checkout which is really a great thing since when we checked out a lit of people were also checking out, it saves us time. My kids love the swimming pool, the playground and the jacuzzi as well while my husband also made use of the gym. eveything we need is just there. among my 3 HK trip so far this is the hotel that i will prefer to book again!!! the staffs were very accomodating... -gkandconz

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - VchodRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3C06