nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Royal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sál Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 8925 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (8925)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Chin L. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 25. listopadu 2014
comfortable stay

clean room, comfortable bed, nice staff
9,3
very good, will come back n stay
Su M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 25. listopadu 2014
Overall is very good. Very convenient.

Good customer service, very convenient and room is nice.
7,7
Very good.
Li H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 24. listopadu 2014
Excellent stay.

Location, cleanliness & service
10
My second stay here and love the hotel so much! Good service and quality. Will always stay in royal plaza whenever I come back to hk.
David L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. listopadu 2014
Fantastic and marvelous place to stay

Location, cleanliness, worth for money
9,3
Enjoyable and unforgettable
Swee M. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 23. listopadu 2014
Royal plaza hotel stay

Good location with easy access to night market, very near To the mongkok east train station, newly refurbishment rooms
7,3
Overall good stay. Easy access to shopping area and night market.
Aaron A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. listopadu 2014
Good and clean hotel

Location was not bad, very clean
9
Everything exceeds our expectations Checkout was very fast The room we had was considered a VERY big room for HK standards
Yann S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. listopadu 2014
Nice hotel

Nice location, Near MTR and beutiful hotel
9,3
I booked a room with two queen size bed. As my wife and my two daughters will traveled with me, the room given is huge. No problem for us to stay for 4 night. The MTR station is just 3 minute walking distance and the night market in Mong Kok is just 10 munites walk. Perfect!
Chai H. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 22. listopadu 2014
good

clean, modern and convenient
3
It is a modern, nice and clean hotel. Connecting to shopping mall and easy to access to Mongkok, somemore free shutle bus to few places like star of avenue ..
Phyllis C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. listopadu 2014
Enjoyable stay

Comfort, convenience , cleanliness
8,7
Great

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B02