nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Koupelna Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Royal Plaza Hotel Hong Kong - Executive Lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Lobby Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Royal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
Royal Plaza Hotel Hong Kong - Bazén Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/lounge Royal Plaza Hotel Hong Kong - Restaurace Royal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Royal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sál Royal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 699
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 8703 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (8703)
Seřazeno podle:
Ong N. Obchodní cestující Malaysia, 31. října 2014
good

location, clean and comfortable
8,3
Overall great
Jermaine M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. října 2014
Vacation for Family

Room, Cleanliness and Comfort
8
Nice hotel and comfort for family vacation but the lobby counter is less accommodating.
Koon K. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 30. října 2014
Is a great and good services hotel

Cleanliness, Good Service and Polite.
9,3
Very satisfy, worth for paying this amount of money and good service.
Amit S. Rodiny s malými dětmi India, 30. října 2014
Language is a big issue as they know little englis

Room condition
7
Stay was comfortable, room ambience was good, infact hotel itself was very good, but the staff was not much courteous. Some lower level staff members were bit rude with there answers. Communication language had been a problem for me as some of staff members were non English speakers .
Naomi L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. října 2014
Family Trip

The room had ample space for 2 adults and 3 children, we like the 2 double beds and the friendly staff
6,7
Our stay was good. Smooth check in and check out. Secured. The hotel is in the mall itself and walking distance to mtr station but not ideal if u want to visit sights like Disneyland, ocean park and Victoria peak. This hotel is quite far from tourist area.
Lok J. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 30. října 2014
Good location for MTR.

Shuttle bus from airport ,easy to acces to MTR and shopping
6,3
Guillermo B. Rodiny s malými dětmi Argentina, 28. října 2014
very nice hotel but bad management

big room, fast internet, close to shopping mall
7
Our stay at the hotel was very pleasant until the last day when the hotel management showed no support/understanding for us to check out 2pm instead of 12pm. I called from Central stating I had an emergency and needed those two hours. To my surprise, here's what I got from a Manager: "we cannot because we are running full these days, but if you want to stay until 2pm we charge 150HKD per hour, that is HKD 300" So my reply was: what do you mean you cannot and then you offer me a price? it seems you can, you are not running full but you want to make money out of an emergency.. So I had to arrange part of my family to be in hotel before 12pm to check out and I had to stay in Central due to emergency. Hotel management sucks, other than that is a nice place.
Ng H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 27. října 2014
Royal Treatment

comfort, near MTR, cleanliness
8
Anna H. Jednotlivci Malaysia, 27. října 2014
very good

friendly staff, cleanliness, location
9
comfortable and happy
Karen C. Skupiny Singapore, 26. října 2014
Good location. Can r not very friendly.

Clean. Location. Comfy.
7
Comfortable.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - KoupelnaRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Executive LoungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostory


AS-AGWEB-3B02