Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 12392 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,4
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (12392)
Seřazeno podle:
Tomas C. Páry Czech Republic, 28. října 2014
Designovy hotel s modernimi pokoji a prijemnym spa

1. Moderni butikovy hotel; 2. Velke luxusni spa; 3. Poloha hotelu - vstup do metra primo z hotelu;
8,3
Hotel Royal Plaza je hotel, který prosel rozsáhlou rekonstrukci. Pokoje jsou moderne vybavene. Ocenuji zejména Nesspreso, krasne koupelny a kvalitni toaletni potřeby. Při prichodu na pokoj jsme citili pach cigaretového koure. Personal nam ochotne do 45 minut pokoj vymenil. Doporucuji navštívit spa s krasnym 40 m dlouhym bazénem, saunou, parou a vířivkou. To je vse, co potrebuji pro svůj pobyt. Dále ocenuji bezplatnou kyvadlovou dopravu do stanice Kowloon station, kde je zastávka airport expresu. Hotel doporucuji.
Nahlásit hodnocení
Michele T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 25. května 2016
Tourist
5,3
Birthday of my daughter
Nahlásit hodnocení
Yuen H. Páry United States of America, 25. května 2016
Nice hotel
5,3
My favorite place to stay whenever I visit Hong Kong, newly renovated, good location, convenient to shop
Nahlásit hodnocení
Zosimo C. Rodiny s malými dětmi Australia, 25. května 2016
good
4,7
back soon
Nahlásit hodnocení
Diana L. Skupiny Singapore, 24. května 2016
Hongkong
6
Fantastic
Nahlásit hodnocení
Matty L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. května 2016
Very good location
5,7
Accomodating front desk receptionists and very good n friendly housekeeping
Nahlásit hodnocení
Chun-Chieh D. Obchodní cestující Taiwan, 24. května 2016
Great location valuable hotel
6
Everything is awesome. Except the a/c was too loud and bed was not so comfortable.
Nahlásit hodnocení
Tan A. Páry Singapore, 24. května 2016
Great Services, Excellent Location
6,7
Our second time staying in this Hotel. what pulls us back is the great services by the staffs, specially thanks to Ms Jen and Kathy for their personalized services rendered. Location is so convenient, for food, shopping and entertainment.
Nahlásit hodnocení
Chung Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. května 2016
Clean Hotel
5,3
The hotel cleanliness is good. The staff is friendly. Good location to access either train or MTR.
Nahlásit hodnocení
Chung Y. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. května 2016
Clean Hotel
5,3
Hotel cleanliness is good. The hotel staff are friendly. Location is good which easy access to MTR or Train.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal Plaza Hotel Hong KongRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Fitness prostoryRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pub/loungeRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Taneční sálRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - BazénRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal Plaza Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03