Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Royal View Hotel

353 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 5045 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
6,3
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (5045)
Seřazeno podle:
Chi L. Páry Hong Kong, 31. ledna 2016
Reasonable price and good staff

Reasonable price, not crowdy, staff are friendly
7,3
Nahlásit hodnocení
Dhana W. Obchodní cestující Indonesia, 30. ledna 2016
need more reception.Check out time needs 30 minut

need more staff. hotel with more than 400 bed rooms. only have 2 staff for check out.
3,3
Waiting to long for check in and out
Nahlásit hodnocení
Anthony T. Obchodní cestující Canada, 29. ledna 2016
So rude! It's like they think they're doing you a
2,7
Everyone there was rude. Food was terrible.
Nahlásit hodnocení
Eric L. Jednotlivci Australia, 27. ledna 2016
••••

Great view, close to airport
8,7
The breakfast buffet is not good at all
Nahlásit hodnocení
Angel S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 13. ledna 2016
Good service.

Good view. Good food. Good staffs.
8
Very good
Nahlásit hodnocení
Joseph L. Páry Singapore, 12. ledna 2016
Hotel far city centre, no free shuttle bus out.

Quiet, good facilities, friendly and helpful staff
6,7
Overall, we are quite satisfied to stay here for 3 days.
Nahlásit hodnocení
Deepak H. Páry China, 11. ledna 2016
Awesome hotel but not such awesome staff

Very Spacious Rooms. Very Clean & Tidy. Value for Money.
7,7
Very comfortable and good looking hotel. The ocean view from my room was great. The rooms are spacious and the overall feel is pretty good. However, the staff could be trained to be a little more hospitable, in fact sometimes it felt they have been trained to be rather rude to the guests.
Nahlásit hodnocení
Chiu C. Páry Hong Kong, 11. ledna 2016
Good to stay

Sea view, sea view and sea view
6,7
Comfortable and good to stay.
Nahlásit hodnocení
George F. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 11. ledna 2016
Over ratted hotel.

The rooms were good
5,3
The day we arrived we were asked to wait for our room.We arrived around 12.30 hrs.we were told it would be about 15 minutes by an unfriendly female receptionist .45 minutes later we were still waiting.they never informed us I was fed up waiting as my 7 year old daughter was asking why we couldn't get up to our room, we had booked online a week previously .
Nahlásit hodnocení
Alex M. Páry New Zealand, 10. ledna 2016
nice stay

view,room,hotel shuttel
6,7
our stay was nice and comfortable
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Royal View Hotel Hong KongRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmáRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmáRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmáRoyal View Hotel Hong Kong - ApartmáRoyal View Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal View Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal View Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal View Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal View Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal View Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyRoyal View Hotel Hong Kong - VchodRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - Dětský klubRoyal View Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníRoyal View Hotel Hong Kong - BazénRoyal View Hotel Hong Kong - Interiér hoteluRoyal View Hotel Hong Kong - PlážRoyal View Hotel Hong Kong - BazénRoyal View Hotel Hong Kong - VyhlídkaRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal View Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal View Hotel Hong Kong - OkolíRoyal View Hotel Hong Kong - PlážRoyal View Hotel Hong Kong - ZahradaRoyal View Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal View Hotel Hong Kong - BazénRoyal View Hotel Hong Kong - OkolíRoyal View Hotel Hong Kong - Rekreační zařízeníRoyal View Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal View Hotel Hong Kong - LázněRoyal View Hotel Hong Kong - RestauraceRoyal View Hotel Hong Kong - LobbyRoyal View Hotel Hong Kong - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02