Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Zahrada Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 43

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 1062 hodnocení

3 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,9
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1062)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2012
Nádherný hotel v centru Patpongu

Hotel v centru, v zahradě, přímo na pláži
9,3
Strávili jsme v tomto hotelu 3 noci. Hotel je nádherný, přímo v centru Patongu, na pláži. Uvnitř je hotelová zahrada a bazén. S ubytováním a přístupem personálu jsme byli spokojeni. Bohužel lokalita hotelu má i své nevýhody. Nedaleko je zábavní centrum a večer jsme zažili živou hudbu až do 3 hodin do rána. Stěžovali jsme si na recepci a bylo nám řečeno, že šlo o ilegální akci a také si stěžovali. Nicméně to asi nepomohlo, další 2 noci hudba hrála dál...
Nightlife Tip: V blízkosti je zábavní centrum, které opravdu žije. Je to bohužel i stinná stránka hotelu, pokud chcete spát...
Nahlásit hodnocení
Filip K. Jednotlivci Czech Republic, 2. března 2012
Fantastický personál

kvalita personálu, moc hezké prostředí hotelu, zejm. zahrada
8,3
na závadu bylo, že z nedalekého okolí duněly do pěti do rána diskotéky
Nahlásit hodnocení
Richard S. Páry Czech Republic, 2. února 2012
dobrá lokalita

klid, blízko pláže, blízko zábavy
8,7
Ok
Nahlásit hodnocení
Alfredo J. Skupiny Philippines, 30. prosince 2015
Nice stay

Value for money, near bangla road, and near beach
8,3
It was good. My only complain is that our room door is hard to close and that sometimes there are mosquitoes in the room.
Nahlásit hodnocení
David M. Páry Australia, 30. prosince 2015
2 nights

Location location location
8,3
Found it a little over priced but that is what i found with phuket compared to other parts of Thailand besides that everything was fine
Nahlásit hodnocení
Tony A. Jednotlivci United Kingdom, 27. prosince 2015
Basic hotel but comfortable

Food good / swimming pool nice and the staff were very nice
8,3
I had a great time there! Close to seafront/ nice swimming pool and a buffet breakfast. The only thing I didn't like that it was very noisy late at night but the hotel was close to the main walk!!!!
Nahlásit hodnocení
Gouri V. Rodiny s malými dětmi Singapore, 16. prosince 2015
Hotel is not worth the rate they charge.
4,3
The hotel's breakfast buffet was the worst one i have ever seen. They only had bread and fruit. You can only order eggs once, which is prepared in the kitchen. The water in the shower was never hot. The air-con was not cold even if you bring it down to the lowest. There were mosquitoes in the room. One of the worst hotel experience for my family.
Nahlásit hodnocení
Alexandru G. Jednotlivci Hungary, 6. prosince 2015
“Good hotel in a great location”

Fantastic hotel located in the heart of Patong! The beach is across the street and many shops and restaurants are close by! Room was clean, freshly painted and spacious! I would stay here again when I
10
Staff are extremely friendly and helpful. Breakfast is very nice with a good selection.
Nahlásit hodnocení
Larry L. Páry United States of America, 4. prosince 2015
Terrible stuff and very old hotel.

Breakfast was ok.
3
Not worth the money. AC is loud and no remote control. The room is really old and not enough light. There are a bunch of hotels near by with better services and newer rooms with less money.
Nahlásit hodnocení
Irinder D. Jednotlivci United Kingdom, 30. listopadu 2015
What a waste

location
4,7
Uncomfortable, noisy and the food (breakfast) is terrible
Nahlásit hodnocení
1 - 3 z 3 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápojeSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05