Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Zahrada Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 43
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 1034 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,9
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1034)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2012
Nádherný hotel v centru Patpongu

Hotel v centru, v zahradě, přímo na pláži
9,3
Strávili jsme v tomto hotelu 3 noci. Hotel je nádherný, přímo v centru Patongu, na pláži. Uvnitř je hotelová zahrada a bazén. S ubytováním a přístupem personálu jsme byli spokojeni. Bohužel lokalita hotelu má i své nevýhody. Nedaleko je zábavní centrum a večer jsme zažili živou hudbu až do 3 hodin do rána. Stěžovali jsme si na recepci a bylo nám řečeno, že šlo o ilegální akci a také si stěžovali. Nicméně to asi nepomohlo, další 2 noci hudba hrála dál...
Nightlife Tip: V blízkosti je zábavní centrum, které opravdu žije. Je to bohužel i stinná stránka hotelu, pokud chcete spát...
Nahlásit hodnocení
Filip K. Jednotlivci Czech Republic, 2. března 2012
Fantastický personál

kvalita personálu, moc hezké prostředí hotelu, zejm. zahrada
8,3
na závadu bylo, že z nedalekého okolí duněly do pěti do rána diskotéky
Nahlásit hodnocení
Richard S. Páry Czech Republic, 2. února 2012
dobrá lokalita

klid, blízko pláže, blízko zábavy
8,7
Ok
Nahlásit hodnocení
Law C. Jednotlivci Singapore, 4. srpna 2015
Good location

Good location, big room, helpful staff
7
Overall ok but a bit old. Bathroom hot and cold water very hard to control, must keep turning the knob to control it being too hot or too cold. Swimming don't look clean to me. Location is good, very near to beach and Bangla road. Shopping centre within walking distance too.
Nahlásit hodnocení
Chong K. Páry Malaysia, 29. července 2015
The hotel condition is not well maintained

Location
6
We spent 3 nights here. The first night there is some water leaking problem in the room. We requested to change the room next morning. But the second room also gave us water heater issue. We can't take shower properly due to very hot water. The hotel maintenance really need to take note of all these.
Nahlásit hodnocení
Sohel S. Jednotlivci India, 25. července 2015
Good hotel

Potang beach, market lane, walking street.
8
Good. i think may not be great for traveler's seeking peaceful vacation. I like active noisy areas and i had good time.
Nahlásit hodnocení
Chai L. Páry Malaysia, 23. července 2015
Staff service

Service and cleanliness, i felt i m treated as vvip. And, hotel provide lotion which is really good for sun burn. I love it so much
9,7
Very satisfied. Juz a bit noisy from the restaurant. Or else. , it is perfect
Nahlásit hodnocení
Henning G. Jednotlivci Germany, 18. července 2015
Bad Hotel

Location that's it
4
Hotel is old run down ac was leaking and not working probably. Hotel had his days
Nahlásit hodnocení
Felipe F. Jednotlivci Colombia, 7. července 2015
Nice and clean hotel. Perfect for young travelers

Room size, location and clean
8,3
Good and confortable
Nahlásit hodnocení
Kenneth P. Páry United Kingdom, 27. června 2015
Nice hotel

Location clean friendly
10
I had great time nice hotel
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápojeSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03