nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Interiér hotelu Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna
Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Lobby Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Bazén
Oblast: Patong Počet pokojů: 43
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 951 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,9
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (951)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2012
Nádherný hotel v centru Patpongu

Hotel v centru, v zahradě, přímo na pláži
9,3
Strávili jsme v tomto hotelu 3 noci. Hotel je nádherný, přímo v centru Patongu, na pláži. Uvnitř je hotelová zahrada a bazén. S ubytováním a přístupem personálu jsme byli spokojeni. Bohužel lokalita hotelu má i své nevýhody. Nedaleko je zábavní centrum a večer jsme zažili živou hudbu až do 3 hodin do rána. Stěžovali jsme si na recepci a bylo nám řečeno, že šlo o ilegální akci a také si stěžovali. Nicméně to asi nepomohlo, další 2 noci hudba hrála dál...
Nightlife Tip: V blízkosti je zábavní centrum, které opravdu žije. Je to bohužel i stinná stránka hotelu, pokud chcete spát...
Filip K. Jednotlivci Czech Republic, 2. března 2012
Fantastický personál

kvalita personálu, moc hezké prostředí hotelu, zejm. zahrada
8,3
na závadu bylo, že z nedalekého okolí duněly do pěti do rána diskotéky
Roberto P. Páry Italy, 24. července 2014
Nice room, small pool, too colse too Bangla road..

Room, beach, pool
5,7
Nice but too close too banglaroad!
Andrew S. Jednotlivci Australia, 14. července 2014
Location

Location, nightlife, dining
9
Always fantastic
Dennis L. Rodiny s malými dětmi Australia, 6. července 2014
our stay was pleasant the staff were polite .

Hotel was close to major attractions in area and staff were nice and the gardens and hotel were clean well presented.
8,7
Good we had a good stay we had a good time
Ian F. Jednotlivci Australia, 24. června 2014
Convenient accom , reasonably priced

Location for beach and nightlife, well priced
7
Overall pretty good, but can be very noisy and there is no lift, bed was very firm
Andrew S. Jednotlivci Australia, 23. června 2014
Always welcoming

Location, seafood and nightlife
8,7
Always great, just too short!
Nimal C. Jednotlivci Sri Lanka, 11. června 2014
Excellent Location & Friendly Staff

Location, Friendly Staff, Value for Money
8,7
Very Good Location, friendly staff , Value for money. I will recommend this hotel to any one who love Beach and Night Life
Nimal C. Jednotlivci Sri Lanka, 9. června 2014
Great, The Staff was very helpful .

Close to Bangla Road walking street. Near beach Excellant Staff, specialy " Jintana " the girl at reception help us a lot
8
Very good. Excellent staff, Clean Hotel. Closer to Entertainment.
James A. Jednotlivci Australia, 3. června 2014
Comfortable, close to beach, nightlife

Central, beach nearby, bars and restaurants convenient
6,7
All good. I thought a little pricey for the quality of furnishings and for the season but it was ok. Worth paying a little extra for easy access to beach and nightlife (50 metres walk to either). I would return.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ObchodySafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárnaSafari Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárnaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - Interiér hoteluSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárnaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárnaSafari Beach Hotel Phuket - Obchod s kávou / kavárnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - RestauraceSafari Beach Hotel Phuket - RestauraceSafari Beach Hotel Phuket - RestauraceSafari Beach Hotel Phuket - Bazén


AS-AGWEB-3A08