nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Zahrada Safari Beach Hotel Phuket - Bazén Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty Safari Beach Hotel Phuket - Koupelna Safari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 43
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 1011 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,9
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1011)
Seřazeno podle:
Michal V. Páry Czech Republic, 18. března 2012
Nádherný hotel v centru Patpongu

Hotel v centru, v zahradě, přímo na pláži
9,3
Strávili jsme v tomto hotelu 3 noci. Hotel je nádherný, přímo v centru Patongu, na pláži. Uvnitř je hotelová zahrada a bazén. S ubytováním a přístupem personálu jsme byli spokojeni. Bohužel lokalita hotelu má i své nevýhody. Nedaleko je zábavní centrum a večer jsme zažili živou hudbu až do 3 hodin do rána. Stěžovali jsme si na recepci a bylo nám řečeno, že šlo o ilegální akci a také si stěžovali. Nicméně to asi nepomohlo, další 2 noci hudba hrála dál...
Nightlife Tip: V blízkosti je zábavní centrum, které opravdu žije. Je to bohužel i stinná stránka hotelu, pokud chcete spát...
Filip K. Jednotlivci Czech Republic, 2. března 2012
Fantastický personál

kvalita personálu, moc hezké prostředí hotelu, zejm. zahrada
8,3
na závadu bylo, že z nedalekého okolí duněly do pěti do rána diskotéky
Richard S. Páry Czech Republic, 2. února 2012
dobrá lokalita

klid, blízko pláže, blízko zábavy
8,7
Ok
Carissa C. Skupiny Indonesia, 25. února 2015
Nice and clean hotel

Location, great room and good staff
8
Everything was good. Only the music from the club is very loud and didn't stop until 6am. So prepare for ear plugs. But location is good! In the middle of everywhere.
Chin K. Páry Malaysia, 24. února 2015
Hotel Room With Mosquitos !

Nearby night life street, cafe & restaurants.
5,7
I will not stay at this hotel again because the room got too many mosquitos & the hotel nearby Bangla Walk, the room can be heard sound of music & bass till early morning of 4am !
Alison M. Páry Australia, 18. února 2015
Great location

location, friendly staff
9
Our stay was very good! Wonderful staff that were very helpful and caring. Awesome location we saved a lot of money on taxis as everything is very close! Only downfall is the noise of Bangla road is very loud.
Adalberto D. Jednotlivci United States of America, 16. února 2015
Very good

They change the room I wanted the frist was bad
10
I stay there many times but this time they gave me a bad room in building #2 but the move me to #1 building 224.great .
Christopher S. Jednotlivci United Kingdom, 8. února 2015
location location location

helpful staff, great location, spotless rooms
10
Couldn't of been better.
Wayne K. Páry Canada, 6. února 2015
Safari Hotel Patong

The staff, breakfast and customer service
8,7
Waiting for reservations to open for January 2016. We are going back!
Anthony B. Jednotlivci Australia, 15. ledna 2015
Great Location

Location staff bed
6,3
Hotel is in great location for nightlife and beach.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - KoupelnaSafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - Pokoj pro hostySafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - BazénSafari Beach Hotel Phuket - ZahradaSafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OkolíSafari Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápojeSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Jídlo a nápoje


AS-AGWEB-3B04