Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sahid Surabaya

Jl. Sumatra 1 - 5 Java (East), Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60281 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Sahid Surabaya Surabaya - Lázně Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkávání Sahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkávání Sahid Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Sahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkávání Sahid Surabaya Surabaya - Lobby Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Fitness prostory Sahid Surabaya Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Sahid Surabaya Surabaya - Lázně Sahid Surabaya Surabaya - Lázně Sahid Surabaya Surabaya - Lázně
Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Sahid Surabaya Surabaya - Restaurace Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Interiér hotelu Sahid Surabaya Surabaya - Vybavení Sahid Surabaya Surabaya - Exteriér hotelu Sahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkávání Sahid Surabaya Surabaya - Lázně Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty Sahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 195
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,2

na základě 267 hodnocení

Poměr cena/kvalita
5,8
Poloha
7,9
Personál
5,8
Stav hotelu/čistota
5,3
Pokojový komfort/standard
6,3
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (267)
Seřazeno podle:
Song K. Skupiny Malaysia, 10. srpna 2015
Convenient & Good Stay

Comfortable , Convenience, Cleanliness
8,3
The hotel was a standard business hotel. Comfortable and clean. Convenient as it is stone throw away from the Gubeng Train Station if you are traveling Java by the train the next morning. It is also just a few minutes walk to Plaza Surabaya which houses a myriad variety of F&B outlets. It is also quite near to several other attractions, which we didn't have chance to explore. We had a very good night's rest there.
Nahlásit hodnocení
Boedi C. Obchodní cestující Indonesia, 6. srpna 2015
not so good enough for superior room - old room

value for money
5,3
not so good enough for superior room - old room
Nahlásit hodnocení
Stefen M. Páry Indonesia, 4. srpna 2015
unfortunately i dont like deluxe room,,

i like the hotel location..deluxe business room are good..the staff are kindly
7
i have a very good experience stay at the sahid surabaya
Nahlásit hodnocení
Muhammad F. Obchodní cestující Malaysia, 1. srpna 2015
My business trip

Firstly the location secondly the room comfort thirdly the bef
7,3
Comfortable but all the equipment is old fashioned
Nahlásit hodnocení
Novy W. Obchodní cestující Indonesia, 31. července 2015
cleans

good design
6
he breakfast buffet was good Rooms were clean and simple
Nahlásit hodnocení
Nani I. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. července 2015
Please renovate of change a few furniture.

Comfortable bed, good service, fast check in and out
7,7
Nahlásit hodnocení
Lim E. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. července 2015
old and not well maintained

good location
5
There is an old hotel and they doesnt maintained well. Poor cleanliness.
Nahlásit hodnocení
Lim E. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. července 2015
Bad experience

The breakfast was good enough.
4,7
I'm travelling with families with young children, the location of the hotel is good, but the condition was bad. Bathroom and the room condition was very dirty.Very disapointed to visit this hotel.
Nahlásit hodnocení
Mohammad A. Jednotlivci Indonesia, 10. července 2015
1 night

strategic location
8
I just transit from Jakarta and I feel comfort in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Enty S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 18. června 2015
Good Hotel

Food, Location, Staff Performance
7,3
I am very enjoy.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sahid Surabaya SurabayaSahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Interiér hoteluSahid Surabaya Surabaya - LázněSahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkáváníSahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkáváníSahid Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluSahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkáváníSahid Surabaya Surabaya - LobbySahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Fitness prostorySahid Surabaya Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaSahid Surabaya Surabaya - LázněSahid Surabaya Surabaya - LázněSahid Surabaya Surabaya - LázněSahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Interiér hoteluSahid Surabaya Surabaya - RestauraceSahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Interiér hoteluSahid Surabaya Surabaya - VybaveníSahid Surabaya Surabaya - Exteriér hoteluSahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkáváníSahid Surabaya Surabaya - LázněSahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - Pokoj pro hostySahid Surabaya Surabaya - RecepceSahid Surabaya Surabaya - VchodSahid Surabaya Surabaya - RestauraceSahid Surabaya Surabaya - RestauraceSahid Surabaya Surabaya - RestauraceSahid Surabaya Surabaya - Prostory pro setkávání


AS-AGWEB-3B07