nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Pasay oblast letiště, Manila, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Vchod Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepce Salem Domestic Guesthouse Manila - Vchod Salem Domestic Guesthouse Manila - Koupelna Salem Domestic Guesthouse Manila - Koupelna Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty Salem Domestic Guesthouse Manila - Vyhlídka Salem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hotelu
Salem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hotelu Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepce Salem Domestic Guesthouse Manila - Vyhlídka Salem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hotelu Salem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hotelu Salem Domestic Guesthouse Manila - Exteriér hotelu Salem Domestic Guesthouse Manila - Obchod s kávou / kavárna Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport a aktivity Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport a aktivity Salem Domestic Guesthouse Manila - Lázně Salem Domestic Guesthouse Manila - Vchod Salem Domestic Guesthouse Manila - Okolí
Oblast: Pasay oblast letiště Počet pokojů: 48
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 488 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,4
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,3
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (488)
Seřazeno podle:
Dave M. Jednotlivci United States of America, 15. října 2014
Nothing fancy.

location, food close by and location
6,7
Just basic over night stay, no frills. Nothing fancy.
Raymond A. Obchodní cestující United States of America, 14. října 2014
Convenient location to me

Convenient location, Fast WiFi
6
I picked this hotel solely because of its convenient location to the place where I needed to go. I didn't expect much from the beginning. So, I didn't get disappointed. The WiFi is fast in terms of the standard in the Philippines, so it's a bonus to me. Basically, don't expect too much from Salem Domestic Guesthouse
Raymond A. Obchodní cestující United States of America, 13. října 2014
Convenient location to me

Convenient location, Fast WiFi
6,3
I picked this hotel solely because of its convenient location to the place where I needed to go. I didn't expect much from the beginning. So, I didn't get disappointed. The WiFi is fast in terms of the standard in the Philippines, so it's a bonus to me. Basically, don't expect too much from Salem Domestic Guesthouse
Chen L. Rodiny s malými dětmi China, 10. října 2014
This stone is the heaviest of all.

You have to be open-minded about things.
10
The kids are ready to go.
Soon K. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. října 2014
Energetic

Grateful, Fearless, Exuberant
10
The man by the car is my father.
Meng L. Jednotlivci Macau, 8. října 2014
Good location

Location, Cleanliness, Value for money
5,3
Rooms are a little bit small with a noisy air conditioner. It's hard to sleep somehow. It's very close to the place I go. Not bad for this visit for me.
Franklin T. Skupiny Philippines, 5. října 2014
good location

location, good rate,clean rooms
6,3
the best thing about it was the location and affordable rates.
Soon K. Jednotlivci Philippines, 3. října 2014
A sad thing in life is when you meet someone who m

The best kind of friend is the kind you can sit on a porch swing with, never say a word, and then walk away feeling like it was the best conversation you've ever had.
10
Dream what you want to dream
Chen L. Rodiny se staršími dětmi China, 3. října 2014
skillful

unbiased , mature , excellent
10
And when anything goes wrong, you’re the first person I think to call.
Joanna A. Jednotlivci Philippines, 3. října 2014
Very close to the airport

very close to the airport, friendly staffs and lots of restaurants near by.
9
My stay was good for a budget hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - VchodSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepceSalem Domestic Guesthouse Manila - VchodSalem Domestic Guesthouse Manila - KoupelnaSalem Domestic Guesthouse Manila - KoupelnaSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - VyhlídkaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepceSalem Domestic Guesthouse Manila - VyhlídkaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Exteriér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Obchod s kávou / kavárnaSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport a aktivitySalem Domestic Guesthouse Manila - Sport a aktivitySalem Domestic Guesthouse Manila - LázněSalem Domestic Guesthouse Manila - VchodSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - OkolíSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - KoupelnaSalem Domestic Guesthouse Manila - KoupelnaSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - VchodSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Interiér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Exteriér hoteluSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreační zařízeníSalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hostySalem Domestic Guesthouse Manila - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B08