Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

San Remigio Pensionne Suites

Holy Name Street, Bacalla Subdivision, Mabolo, Mabolo, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Interiér hotelu San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Rekreační zařízení San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pub/lounge San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurace San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurace San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurace San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurace San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurace San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Prostory pro setkávání San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pokoj pro hosty San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Restaurace San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Prostory pro setkávání San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pokoj pro hosty San Remigio Pensionne Suites Cebu City - Prostory pro setkávání
Oblast: Mabolo Počet pokojů: 11

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 212 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
4,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (212)
Seřazeno podle:
Alvin N. Obchodní cestující Philippines, 30. června 2014
very relaxing..

quiet,clean,easy access
9
good
Nahlásit hodnocení
Emanuel A. Páry Australia, 1. května 2014
Nice rooms

Large room, clean and most of the staff were very helpful
7
Apart from the location being a little far from some areas, the place is quite nice.
Nahlásit hodnocení
Maria M. Páry Philippines, 29. dubna 2014
Pleasant stay

Affordability
9
We stayed one night during our trip to cebu. The staff were very good, and attentive to our needs esp when we need cab. The room is big. Over all, satisfied with our stay :)
Nahlásit hodnocení
Eugene P. Jednotlivci United States of America, 27. dubna 2014
Pleasant stay with excellent facilities

Classy bed felt like royalty at low price
9,7
Classy bed felt like royalty at low price I am sure this hotel will be booked. Only problem is far from main street. Taxi service improved from last time.
Nahlásit hodnocení
Law H. Páry Malaysia, 8. dubna 2014
pleasant stay

big , clean and comfy
7
The hotel is at a very secluded area where taxi driver also having difficulties locating it. i personally found it not safe to walk out from the hotel. Thus, we requested the receptionist to book a taxi for us to go to SM mall. The room itself is big and comfy, and free breakfast is served in room for us. nice pinoy breakfast though.
Nahlásit hodnocení
Chester G. Páry Philippines, 7. dubna 2014
Fine and great

Clean, friendly and accommodating
8,3
Great and nice....
Nahlásit hodnocení
Henje G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. března 2014
Location of the hotel very hard to find.

Rooms and parking.
5,3
Not so bad, not so good.
Nahlásit hodnocení
Henje G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. března 2014
location not good.

rooms
5,3
Not so good, not so bad.
Nahlásit hodnocení
Joserom B. Jednotlivci Philippines, 29. ledna 2014
quite, nice, relaxing, accomodating staff, good fo

quite, clean, accomodating staff
7,3
so far, so good. its just disappointing that the location is not accessible to any transportation. but so far, the hotel was clean, quite, and affordable
Nahlásit hodnocení
Alan P. Páry Philippines, 21. ledna 2014
Just a few blocks going to SM Cebu City

Closed to center, Value for Money, Great place to stay
7,7
Nothing at all. Great value for money. Easy access to business center.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

San Remigio Pensionne Suites Cebu CitySan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Interiér hoteluSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Rekreační zařízeníSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pub/loungeSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestauraceSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestauraceSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestauraceSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestauraceSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestauraceSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Prostory pro setkáváníSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pokoj pro hostySan Remigio Pensionne Suites Cebu City - RestauraceSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Prostory pro setkáváníSan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Pokoj pro hostySan Remigio Pensionne Suites Cebu City - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06