nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sana Berlin Hotel

Nuernberger Street 33/34, Wilmersdorf, Berlín, Německo 10777 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Lázně Sana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Exteriér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Exteriér hotelu
Sana Berlin Hotel Berlín - Lobby Sana Berlin Hotel Berlín - Pub/lounge Sana Berlin Hotel Berlín - Interiér hotelu Sana Berlin Hotel Berlín - Restaurace Sana Berlin Hotel Berlín - Restaurace Sana Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Sana Berlin Hotel Berlín - Restaurace Sana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Sana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Sana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Sana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Sana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hosty
Oblast: Wilmersdorf Počet pokojů: 208
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 66 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
8,4
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
9,1
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (66)
Seřazeno podle:
Leyth A. Skupiny Sweden, 15. června 2014
Good, amazing

Good service, nice staff and good location
8
I had a very good stay in Sana, it had a good location and near to everything
Xueqin L. Obchodní cestující China, 28. dubna 2014
nice nice nice

staff nice,breakfast was very very well,room is big and clean
10
I am the second time to stay here.very very nice,i will come again.
Ka Y. Jednotlivci Hong Kong, 27. dubna 2014
very nice hotel

staffs are all very friendly, very helpful, very good access wifi connection, room is clean and modern!
9
there is a very welcoming lobby, and room is very clean and modern, same as photos shown in website, the people are very helpful, friendly and quick respond, they provided teeth brush in a short time once we request as my friend forgot to bring it, provide stamps and help me post all postcards. the surrounding environment outside hotel is a bit dark and quite but is ok for me as is safe there. sure will come again!
Wilman L. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 26. dubna 2014
Modern hotel with good facilities

Location, value for money and modern interior
7,7
We stayed at an one bedroom serviced apartment with a sofa bed. The apartment is serviced every day to change sheets and to clean the unit. We were pleased with the standard of service. The location is fantastic with the subway exit several minutes away and near the main shopping district in the western part of Berlin.
Hoi Y. Obchodní cestující Hong Kong, 16. ledna 2014
good experience

big room, reasonable price, clean
7
- Nice design of the room and lobby but not really stylish enough. - big room and large bathroom which is very comfortable and clean room - reasonable price - location is a bit far away from the central - we don't have any chance to try the breakfast or dinner at the restaurant, therefore we are not sure the quality of it.
Erika M. Páry Germany, 1. ledna 2014
Cute design hotel

Clean, design, friendliness
7
Christina W. Páry Singapore, 23. prosince 2013
It was comfortable and relaxing

The rooms, sound proofing and accessibility
7,7
It was a good stay, value for money. The room was new and modern, spacious and clean with good sound proofing. The bed was comfortable and the rain shower relaxing.
Abhishek K. Obchodní cestující India, 3. prosince 2013
Great hotel and a great location

Great location. Great breakfast and
9,3
The stay was really good. My room was upgraded free of charge. The apartment I got had all the necessary amenities. Great location with the main shopping street a 5 min walk away
Ming L. Páry China, 15. října 2013
overall it's a good hotel in Berlin, good location

good location, good breakfast, quite place
9
good location near main street,easy excess to the kudang street and kadewe
Virat T. Jednotlivci Thailand, 28. září 2013
wonderful trip in Berlin,

room quite big enough for 2 person, very clean and much more easy to go to shopping center its about 70 mts to get there.
6,7
impression and would come back again if I need to go Berlin

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sana Berlin Hotel BerlínSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - LázněSana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - LobbySana Berlin Hotel Berlín - Pub/loungeSana Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluSana Berlin Hotel Berlín - RestauraceSana Berlin Hotel Berlín - RestauraceSana Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníSana Berlin Hotel Berlín - RestauraceSana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostySana Berlin Hotel Berlín - KoupelnaSana Berlin Hotel Berlín - KoupelnaSana Berlin Hotel Berlín - Rekreační zařízení


AS-AGWEB-3B06