nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sands Macao Hotel

No 203 Largo de Monte Carlo, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sands Macao Hotel Macao - Exteriér hotelu Sands Macao Hotel Macao - Exteriér hotelu Sands Macao Hotel Macao - Apartmá Sands Macao Hotel Macao - Apartmá Sands Macao Hotel Macao - Apartmá Sands Macao Hotel Macao - Apartmá Sands Macao Hotel Macao - Apartmá Sands Macao Hotel Macao - Koupelna Sands Macao Hotel Macao - Vyhlídka Sands Macao Hotel Macao - Bufet Sands Macao Hotel Macao - Bufet Sands Macao Hotel Macao - Bufet Sands Macao Hotel Macao - Bufet Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Restaurace
Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Restaurace Sands Macao Hotel Macao - Bazén Sands Macao Hotel Macao - Pub/lounge Sands Macao Hotel Macao - Rekreační zařízení Sands Macao Hotel Macao - Lázně Sands Macao Hotel Macao - Exteriér hotelu
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 289

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 264 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (264)
Seřazeno podle:
Lilian K. Obchodní cestující Indonesia, 10. srpna 2014
Great hotel

design, comfortable, superb
10
I love staying in this hotel.. a real experience. Will love to stay here again. the food was great the room was nice. top!
Merril G. Obchodní cestující Singapore, 25. dubna 2014
Location is good but poor facilities .

Location, Cleaniness and quiet
5,7
No free wifi. Overall: Normal
Chuan K. Jednotlivci Singapore, 19. dubna 2014
Fine stay. Internet need to pay is a minus point.

Clean. Casino. And near places where I like to go.
7,3
Ok.
Sze W. Jednotlivci Hong Kong, 10. dubna 2014
Value for money and so close to ferry pier

Location, low profile and quiet
7
It was fine!
Rykiel L. Obchodní cestující Singapore, 22. března 2014
Enjoyable Luxury Room

Spacious, Clean and Luxurious
6,7
It was enjoyable. Felt like a King.
Hui Y. Páry Malaysia, 20. března 2014
Spacious room

Great location
7,7
We really enjoyed my stay at Sands Macao Hotel. The room has spacious bathroom, bedroom and living room. Will definitely return
Ho Y. Obchodní cestující Hong Kong, 28. února 2014
Spacious room but a bit old-fashioned

Close to ferry terminal; nice steakhouse, big casino
8,3
The room is very spacious and clean but it is a little bit old-fashioned, can only connect to wifi at the lobby.
Albert T. Rodiny se staršími dětmi Australia, 27. února 2014
spacious room with lounge and big bathroom

huge room, great massage and shuttle bus services
9
the experience was good with spacious room and lounge
Sze W. Jednotlivci Hong Kong, 10. února 2014
It was a ok suite for what I pay.

Location, not too many people, close to ferry pier
6,3
It was fine, I jus use the bed. Didn't use any facilities.
Lorenzo C. Jednotlivci Switzerland, 24. ledna 2014
great rooms at competitive price

room are huge, bathroom very spacious and good value for money
9
very nice hotel, huge rooms, renovated and great decor. sea view a plus. price very competitive, also because i got a free upgrade as hotel was not full.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sands Macao Hotel MacaoSands Macao Hotel Macao - Exteriér hoteluSands Macao Hotel Macao - Exteriér hoteluSands Macao Hotel Macao - ApartmáSands Macao Hotel Macao - ApartmáSands Macao Hotel Macao - ApartmáSands Macao Hotel Macao - ApartmáSands Macao Hotel Macao - ApartmáSands Macao Hotel Macao - KoupelnaSands Macao Hotel Macao - VyhlídkaSands Macao Hotel Macao - BufetSands Macao Hotel Macao - BufetSands Macao Hotel Macao - BufetSands Macao Hotel Macao - BufetSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - RestauraceSands Macao Hotel Macao - BazénSands Macao Hotel Macao - Pub/loungeSands Macao Hotel Macao - Rekreační zařízeníSands Macao Hotel Macao - LázněSands Macao Hotel Macao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B03