nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2031 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2031)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Jednotlivci 23. července 2014
breakfast very little varieties.

cleanliness, amazing bathroom, value for $
8
Very pleasant.
Murali V. Páry Malaysia, 22. července 2014
Great staff, great location GREAT HOTEL!

Firnedly staff, clean and new rooms, great location
10
Our stay was fantastic, my wife & i were on the last leg of our honeymoon in Ho Chi Minh City & the staff at Hotel Sanouva really made us feel special - thank you!
Yap S. Obchodní cestující Philippines, 21. července 2014
Good service

Near to Ben Thanh Market , Good service and clean
9,3
Stephen B. Jednotlivci Australia, 12. července 2014
great

staff were great !
10
great hotel clean, friendly,safe,good location,reception was outstanding!good shopping close to everything
Maria L. Páry Sweden, 30. června 2014
Still very good - we keep coming back!

location, friendly staff, nice room
8,3
We have stayed at this hotel before and keep coming back whenever we are in Ho Chi Minh City because it is just great, the location couldn't be better and the staff is very friendly and helpful - they even found some clothing in our room that I had missed by mistake when packing and wrapped them up in a nice little package. We will keep coming back to this hotel for sure.
Christopher C. Rodiny s malými dětmi United States of America, 23. června 2014
amazing

friendly staff, breakfast, modern bathroom
9,3
excellent
Andy C. Skupiny Singapore, 8. června 2014
Gd,clean,pleasant n standard

Clean,comfy,rooms are spacious
7,3
It's was very pleasant.. Rooms are clean n spacious... No doubts.
Dwi N. Páry Indonesia, 28. května 2014
Great Hotel and very helpful staff

Nice rooms, good location & very helpful staff
8
We enjoyed it very well. Room was great, internet connection was fast, food was delicious, the location is very near to market for travellers who like to shop and also all the staff in the hotel was very helpful
Evelyn A. Páry Malaysia, 19. května 2014
Good experience

Clean, convinient & staff friendly
8,3
The environment is clean & near to sightseeing places. Surrounded with variety of restaurants

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Hotel Ho Či Minovo město - BufetSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání

Hodnocení zákazníků - Sanouva Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3A06