nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Bufet Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Obchodní centrum Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory
Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Poloha: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2008 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2008)
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Gladys G. Jednotlivci Philippines, 5. dubna 2014
Very pleasant!

good location, friendly and helpful staff especially those in the morning shift; immediately given a room upon early check-in
8,7
Sanouva has clean and quiet rooms. We were immediately brought to our room upon check-in at around 11am. Front desk staff are fluent in english, friendly and helpful. We were allowed to check out at 1pm and had our luggages left at the front desk for safekeeping while we whiled away our time around the city till we left at 9pm for the airport. Will surely recommend thid hotel to my friends and officemates.
Jennifer S. Páry United States of America, 3. dubna 2014
Nice place good location

Well equipped clean rooms, wifi and easy to find.
8
We had a nice stay split between 3 days (the first two night then one more after a visit to Mui Ne). It was comfortable, quiet, clean and had a nice buffet breakfast.
Darrell S. Jednotlivci Singapore, 31. března 2014
Relaxing

Cleanliess, quiet, centrally located
6,7
Nga N. Rodiny s malými dětmi Australia, 24. března 2014
An average hotel. Very basic. Nothing special.

Location
5,7
Reception staff were unfriendly. We dialled reception from our room and they quickly answered our question and hung up even though we haven't finished. We had to call several times to get our answers. We were told by one girl that we get 5 complimentary pages of printing (for our flights). Then when we we printed, another girl was going to charge us so I complained and we got it free. Breakfast was very basic toast -bacon & eggs, baked beans, Vietnamese congee and fried rice. Nothing special. We stayed in the sanouva deluxe room. Room has windows. The bathroom was clean but the shower screen had this huge sticker which said 'get naked!' Really weird but must be their Art Deco ??? Bed sheets were not soft and fluffy like other placs we stayed. An typical 3 star hotel. Good enough.
John C. Páry United States of America, 9. března 2014
A truly excellent place at reasonable rates!

Incredibly skilled and friendly staff, great breakfasts, and good rates.
10
Excellent!! A young, smart, friendly staff; a very nice room that was modern and clean; really good breakfasts; close to all the major attractions and lots of good restaurants and street food; and all at very reasonable rates!
Carol M. Jednotlivci United States of America, 18. února 2014
Excellent hotel for a good price

Price, comfort, location
9,3
I have stayed at this hotel several times. It is excellent--great location, friendly staff, good price, comfortable and clean accommodations.
Sian S. Páry United Kingdom, 16. ledna 2014
Good hotel

Staff, cleanliness, location
8
Good hotel in central location near Ban Tanh market. Attentive and friendly staff. Good standard of cleanliness and decor throughout. Would recommend this hotel.
Arnaud F. Jednotlivci France, 10. ledna 2014
Great place

Italian shower, comfortable bed and friendly staff
8
Very comfortable hotel with competent and friendly personnel , quality breakfast , quiet rooms ,
Jennifer S. Páry Australia, 5. ledna 2014
Very Good

Staff, Clean, well located
9,3
Our stay at the Sanouva was excellent, the staff were very friendly, the hotel very clean, just a short walk to other major shopping. We decided in Hoi An to return to the Sanouva Hotel, we just called and the staff were very helpful with the booking and were very cheerful when we arrived at the hotel at midnight. I would recommend this hotel to anyone.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Hotel Ho Či Minovo město - BufetSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Obchodní centrumSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Sanouva Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3A04