nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2041 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2041)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Wing S. Obchodní cestující Malaysia, 28. srpna 2014
Good location and friendly staff

Clean room, friendly staff and location
8
I am a regular customer to this hotel. Everything is fine. Only thing is, I have to request for in room coffee and tea bags everyday. Should refill everyday without being asked. Other than that everything with this hotel is very good
Heinrich G. Obchodní cestující Germany, 17. srpna 2014
City Hotel in convenient location

Staff, breakfast, room condition
8
The Sanouva Hotel is central located in district 1 and in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. The staff is very friendly, supportive, attentive and has good language skills. The room is clean and comfortable with everything functioned and equipped to my expectations. A highlight is the shower, with relaxing rainfall and powerful massage functions. The breakfast is great and the staff here friendly and competent as well. You get a good value for your money, sure I will come again!
Daniel D. Jednotlivci United States of America, 17. srpna 2014
Fantastic hotel for the wallet

Value, Clean, convenient
8,7
Was very pleased with the experience. the room is modern and has new facilities. I was upgraded to a larger room with no additional charge. Great location as well to restaurants and bars.
Carla S. Páry Philippines, 11. srpna 2014
excellent food and location

clean, affordable and centrally located
9,7
Over-all stay is excellent. Food is excellent. Location is near in most of the tourist spots. Room is clean.
Kimmy Y. Páry Malaysia, 28. července 2014
Excellent location

Location, Food, Bathroom
8,7
Very very near Ben Thanh. Breakfast was good. Room a little too small but enough for a couple of nights. Luxury looking bathroom
Jednotlivci 23. července 2014
breakfast very little varieties.

cleanliness, amazing bathroom, value for $
8
Very pleasant.
Murali V. Páry Malaysia, 22. července 2014
Great staff, great location GREAT HOTEL!

Firnedly staff, clean and new rooms, great location
10
Our stay was fantastic, my wife & i were on the last leg of our honeymoon in Ho Chi Minh City & the staff at Hotel Sanouva really made us feel special - thank you!
Yap S. Obchodní cestující Philippines, 21. července 2014
Good service

Near to Ben Thanh Market , Good service and clean
9,3
Heinrich G. Obchodní cestující Germany, 21. července 2014
Good hotel in convenient location

room condition, breakfast, shower equipment
8
The Sanouva Hotel is convenient located in district 1. Major tourist attractions, restaurants and markets are in walking distance. The breakfast is good the staff attentive, friendly and supportive. The room condition is clean and the shower with rainfall facility is great and relaxing. Sure you get a good value for your money

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Hotel Ho Či Minovo město - BufetSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání

Hodnocení zákazníků - Sanouva Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3C07