nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty
Oblast: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2054 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2054)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Han N. Páry Vietnam, 15. září 2014
Sanouva review

location, staff performance, room comfort
7,7
Located at central thus good for traffic, staffs are friendly
Kar Z. Páry Malaysia, 2. září 2014
Central location and very clean

Location , cleanliness and value for money
8,3
Very pleasant one . Centrally located and value for money . Very clean and friendly staff .
Daniel D. Páry United States of America, 2. září 2014
great location for quick 1-2 day stay

1- clean shower and restroom, 2- nearby all the night life and restaurants 3-value
8,3
I stayed only 1 night and it was worth it. quick check in, great cozy place to sleep in with exceptional shower and restroom. perhaps the ONLY minor detail would be the Air Con did not work properly upon check in but within 30 min technicican fixed it. Great service
Wing S. Obchodní cestující Malaysia, 28. srpna 2014
Good location and friendly staff

Clean room, friendly staff and location
8
I am a regular customer to this hotel. Everything is fine. Only thing is, I have to request for in room coffee and tea bags everyday. Should refill everyday without being asked. Other than that everything with this hotel is very good
Wing S. Obchodní cestující Malaysia, 28. srpna 2014
nice hotel at good location

friendly staff nice room and goid location
8,7
Always happy. Staff are nice
Daniel D. Jednotlivci United States of America, 17. srpna 2014
Fantastic hotel for the wallet

Value, Clean, convenient
8,7
Was very pleased with the experience. the room is modern and has new facilities. I was upgraded to a larger room with no additional charge. Great location as well to restaurants and bars.
Heinrich G. Obchodní cestující Germany, 17. srpna 2014
City Hotel in convenient location

Staff, breakfast, room condition
8
The Sanouva Hotel is central located in district 1 and in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. The staff is very friendly, supportive, attentive and has good language skills. The room is clean and comfortable with everything functioned and equipped to my expectations. A highlight is the shower, with relaxing rainfall and powerful massage functions. The breakfast is great and the staff here friendly and competent as well. You get a good value for your money, sure I will come again!
Carla S. Páry Philippines, 11. srpna 2014
excellent food and location

clean, affordable and centrally located
9,7
Over-all stay is excellent. Food is excellent. Location is near in most of the tourist spots. Room is clean.
Kimmy Y. Páry Malaysia, 28. července 2014
Excellent location

Location, Food, Bathroom
8,7
Very very near Ben Thanh. Breakfast was good. Room a little too small but enough for a couple of nights. Luxury looking bathroom

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Hotel Ho Či Minovo město - BufetSanouva Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání

Hodnocení zákazníků - Sanouva Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3B03