nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby
Oblast: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2085 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2085)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Soon H. Jednotlivci Singapore, 11. prosince 2014
very good hotel

food,location,staff
9,3
Very happy
Audrey N. Páry Singapore, 6. prosince 2014
Comfortable stay

Cleanliness, Location, Staff service
9,3
We stayed for 1 night but it was a pleasant experience. The desk provided help in getting around. The hotel itself is centrally located which made it easier to get around. The wifi was stable. Overall,I would return to this hotel if I visit HCMC again.
Marco B. Páry Australia, 5. prosince 2014
Staff were great. Hotel location is excellent.

Location , staff , cleanliness
7,3
Had a great couple of days with staff very helpfull
Maria V. Jednotlivci Philippines, 1. prosince 2014
Wonderful experience

awesome staff, location, value for money
9,7
It was my first time to visit Vietnam and I stayed in this hotel for my entire trip. Thank you for making my trip an enjoyable one! The staff were very courteous and always willing to help. The location was great as well. Shopping and entertainment are just within walking distance. I did have connection issues with the wifi but overall, everything was just wonderful!
Debbie A. Páry Australia, 28. listopadu 2014
central location

staff helpfulness and central location
8,7
Barry H. Páry New Zealand, 26. listopadu 2014
Satisfied Customer

Staff, Location, Presentation
9
We had a great stay in Sanouva. The staff could not be faulted, Hotel clean & tidy with a reasonable sized room. Breakfast was excellent. Recommend this hotel to anyone.
Pakawadee S. Páry Thailand, 9. listopadu 2014
Nice room, good location, helpful and polite staff

Room, location and staff performance
10
This hotel is in a great position for all the cities attractions. The hotel was clean and the room was very nice. Breakfast was great and tasty especially coffee. The staff was very helpful, polite and friendly. Great value for money. Definitely recommend!!!!
Bernadette V. Jednotlivci Australia, 7. listopadu 2014
Great location and friendly staff

Location, cleanliness, friendly and helpful staff
10
Despite having walking difficulties, the staff, security and concierge could not have done more to help me up the stairs into the hotel or to cross the road. Service was superb!
Sanit A. Páry Thailand, 26. října 2014
Convenient Location, Friendly Staff

Convenient Location, Friendly Staff, Clean room
9,7
The hotel is located near Ben Thanh market and other landmarks in a walking distance. Though the room is a bit small, the amenity is of standard, the room is clean, the shower is superb. I will definitely stay in this hotel again next time.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby

Hodnocení zákazníků - Sanouva Saigon Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3B01