nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby
Oblast: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2114 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2114)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Gloria G. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 25. února 2015
really good!

the friendly and helpful staff, easy access to everything, clean and nice place
9
Very good!
Arny P. Skupiny Philippines, 23. února 2015
Hotel location is very good

Clean, location, breakfast is good
8,7
I had a very comfortable stay in this hotel. We were there on TET festival and the staffs were very helpful in guiding us where to go and arranging our tour.
Leyong K. Obchodní cestující Malaysia, 16. února 2015
One of the best in Saigon!

Staff, cleanliness and location
9,7
One of the best budget hotel in HCM City. Really value for money and it is definitely underrated. Should be at least 3.5 star.
Madelaine F. Páry Australia, 13. února 2015
Great staff, great location, great atmosphere

Great staff, great location, great atmosphere
9,7
This hotel really exceeded our expectations. The staff were very friendly and accommodating, they helped us get a taxi, always opened the doors for us, carried our luggage down the stairs. They had set up a small booth for valentines day which was really cute. Location - walking distance to major tourist attractions (Ben Thanh market, Saigon skydeck, Tao Dan park, War Memorial museum etc) Room was a good size and extremely clean. Bathroom was really big. Breakfast was delicious, however as the hotel is 'boutique' there was not always enough tables at breakfast time, sometimes we had to wait until someone left or we just returned a little bit later when there was more room. Highly recommend this hotel :)
Eliane G. Páry Mexico, 11. února 2015
Amazing

Bed, location, staff
9,7
Amazing it's our third time in this hotel and we'll come back if we travel back to Ho Chi Minh
Michael T. Páry United Kingdom, 7. února 2015
Ho Chi Min

Location, Staff, Cleanliness
6,3
We enjoyed our stay here the location was great we could walk to everything. The staff were all so helpful from the front desk to the housekeeping staff,there was a good choice for breakfast,
Sazali H. Páry Malaysia, 6. února 2015
nice hotel to stay

staff are friendly & helpfull
7
Lay K. Skupiny Malaysia, 3. února 2015
Nice hotel

clean comfort and friendly staffs
9
Michael L. Páry Australia, 14. ledna 2015
Saigon Hotel

Modern, clean and very well positioned.
8,7
Appearance of a 4-5 star hotel , staff were very good and location was terrific as you could walk to just about everywhere worth going to in the city itself. The breakfast room was a little basic but that is the only negative I can come up with. Very good value for money.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby

Hodnocení zákazníků - Sanouva Saigon Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3B06