Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí
Oblast: District 1 Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2187 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2187)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Nahlásit hodnocení
Lavinia S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 17. srpna 2015
Small but capable staff

The location, cleanliness and staff are the ones that give it the scoring..m
9
Fantastic and friendly staff. Able to assist with requests n queries. Good job
Nahlásit hodnocení
Nick S. Jednotlivci Australia, 12. srpna 2015
Great value

Comfortable clean quiet rooms. Excellent location. Very helpful staff
8,3
Stayed 2 nights August 15. Stayed here previously in 2010. Hotel is in great location. Small hotel with adequate sized rooms which are well furnished and comfortable, excellent shower. Both times I have stayed here have had front facing rooms and had no concern with traffic noise. I have no concerns recommending this hotel, excellent mid range option.
Nahlásit hodnocení
Rosita M. Páry Malaysia, 11. srpna 2015
Delux Room with city view

good location, clean, friendly staffs
8,7
Satisfactory. Stay was just perfect. Hotel is just located next to Ben Thanh market and Saigon Square so it's perfect for shopping. Room was on the 9th floor facing the road but the windows are sound proof so you will not be disturbed by the ongoing traffic outside. The room was very clean and quite spacious and big more than what I expected. So overall everything was good and yes I will recommend this hotel to others if someone is visiting Ho Chi Minh.
Nahlásit hodnocení
Jonathan S. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 3. srpna 2015
Second time there and will do it again

Clean, comfortable, affordable
8,7
It was our second time at this hotel. The room is worth the price - it was clean and comfortable. It's just a few mins walk from Ben Thanh market, and 10-15 mins walk from other famous attractions. Recommended.
Nahlásit hodnocení
Kamarulzaman A. Páry Malaysia, 1. srpna 2015
Excellent hotel, perfect location, great staff

Room with windows, location & great staff
8,7
Was given deluxe room with actual windows. Good size room, with strong shower.
Nahlásit hodnocení
Piyanuch L. Páry Thailand, 27. července 2015
good place

Location, room, food
9
Everything is good.
Nahlásit hodnocení
Bee H. Skupiny Brunei Darussalam, 23. července 2015
Highly Recommeded

Cleanliness, Location and Helpful staffs
8
The staffs from the receptionist to the bellboys and waiter/waitress were extremely helpful and welcoming. The receptionist also helped us in arranging a luxury group tour to cu chi tunnel. We stayed in Twin Bed and Deluxe Double Room. Both rooms and bathrooms were clean and comfy. Breakfast provided by the hotel was amazing. The staffs were kind enough to keep our luggage during our 2 nights trip to Hanoi. Walking distance to most of the tourist attractions, bar, cafes, halal and non halal restaurants or even street foods. Ben Than Market is just around the corner and convenience store is across the hotel. Will stay here again during our next visit.
Nahlásit hodnocení
Mery M. Skupiny Indonesia, 23. července 2015
not recomment
4,7
i dint like that hotel
Nahlásit hodnocení
Mery M. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. července 2015
the room to small and the bed very bad

the location its oke, that all
5,7
because close everywhere
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí

Hodnocení zákazníků - Sanouva Saigon Hotel, Ho Či Minovo město

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07