Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí
Oblast: District 1 Počet pokojů: 53

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2245 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2245)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Nahlásit hodnocení
Uyen N. Páry Vietnam, 17. ledna 2016
Good place

Location, quality, service
8
Good
Nahlásit hodnocení
Chang P. Skupiny Singapore, 15. ledna 2016
Very clean and good hotel

breakfast ...good housekeeping. ...location
9,7
Simple breakfast but nice. Room is very clean. Service staff friendly and security is good.location
Nahlásit hodnocení
Matthew G. Páry New Zealand, 8. ledna 2016
Nice enough for a short stay, good staff and break

breakfast, staff friendliness, location
6,3
It was fine, the staff were very nice and helped us with most small things like getting tour guides, taxis, etc. There was not anything that made the hotel stand out against the others on this street. The room was tidy, but small. Cups were not provided in the room, nor was the drinking water. Room service was affordable and tasty enough.
Nahlásit hodnocení
Clement S. Páry Singapore, 4. ledna 2016
Good hotel to start your trip

Central Location, Clean rooms, Near Night shopping street
8,7
Nahlásit hodnocení
Vien D. Páry Australia, 31. prosince 2015
Comfortable stay

Location, Clean room and staff
7,7
Our room was alot smaller than expected it was hard to open 2 luggages. Other than that comfortable stay, staff friendly and attentive. Small dining area and food was reasonable.
Nahlásit hodnocení
Luvid G. Jednotlivci Indonesia, 28. prosince 2015
Nice 3 * Hotel

Location, Staff, Location
7,7
It was just a short stay for transit in HCM. The staffs were very friendly and helpful, location is great.
Nahlásit hodnocení
Kimmo H. Páry Finland, 27. prosince 2015
very good

staff, location, breakfast
8,7
it was again very nice stay
Nahlásit hodnocení
Phu T. Jednotlivci Australia, 23. prosince 2015
Nice central and clean hotel

Central, clean and value for money
6,3
Sanouva is a nice budget hotel right in the centre of Saigon. Very closeto the famous Ben Thank market. The room is spacious, comfortable and clean. A value for money hotel in the heart of Saigon.
Nahlásit hodnocení
Vo T. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 21. prosince 2015
Bad reception (lady) and breakfast service (lady)

Clean, near market and
6
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05