Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1, Ho Či Minovo město, Vietnam

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2285 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2285)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Rene K. Páry Switzerland, 25. května 2016
First night before our Vespa trip
6
For the money excellent hotel to stay. Only the internet very slowly... but this happen to us in other hotel on same street already. The location is perfect. Alot of shops and very close to the market.
Vui L. Páry Malaysia, 22. května 2016
Very good
5,7
The receptionist are all very friendly and helpful.
Lai H. Jednotlivci Singapore, 19. května 2016
Breakfast is good
6
Comfortable bed, good rain shower, good aircon
Fock K. Páry Malaysia, 17. května 2016
Pleasant & Relaxing Stay
5,7
Check in was fast. Room was clean and bed comfortable. Breakfast selection was acceptable . Receptionist and staff were friendly. Only set back is wifi was quite weak
Ahmadfikri M. Obchodní cestující Malaysia, 13. května 2016
Nearby attraction places but hotel lack of facilit
4
......
Susan S. Rodiny s malými dětmi Australia, 13. května 2016
Fantastic
5,7
Every thing was good very comfortable except the room was a bit small.
Teck K. Páry Singapore, 10. května 2016
Good
5,7
Helpful staff to assist me an old man climbing steps
Kartina A. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 2. května 2016
Meals
5,7
One thing is not so good is the Hotel did not serve Halal food for breakfast for Muslim tourist like us. May be can look into this. Thank you.
Beng S. Jednotlivci Malaysia, 1. května 2016
Great
5,3
Great staff & generous breakfast choices
1 z 1 hodnocení
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04