Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí
Oblast: District 1 Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2176 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2176)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Nahlásit hodnocení
Piyanuch L. Páry Thailand, 27. července 2015
good place

Location, room, food
9
Everything is good.
Nahlásit hodnocení
Bee H. Skupiny Brunei Darussalam, 23. července 2015
Highly Recommeded

Cleanliness, Location and Helpful staffs
8
The staffs from the receptionist to the bellboys and waiter/waitress were extremely helpful and welcoming. The receptionist also helped us in arranging a luxury group tour to cu chi tunnel. We stayed in Twin Bed and Deluxe Double Room. Both rooms and bathrooms were clean and comfy. Breakfast provided by the hotel was amazing. The staffs were kind enough to keep our luggage during our 2 nights trip to Hanoi. Walking distance to most of the tourist attractions, bar, cafes, halal and non halal restaurants or even street foods. Ben Than Market is just around the corner and convenience store is across the hotel. Will stay here again during our next visit.
Nahlásit hodnocení
Mery M. Skupiny Indonesia, 23. července 2015
not recomment
4,7
i dint like that hotel
Nahlásit hodnocení
Mery M. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 21. července 2015
the room to small and the bed very bad

the location its oke, that all
5,7
because close everywhere
Nahlásit hodnocení
Kung C. Obchodní cestující Singapore, 17. července 2015
Great location, value for money

Location, staff friendly, room clean
7,7
3rd stay and happy very time
Nahlásit hodnocení
Marie R. Jednotlivci New Zealand, 6. července 2015
Ok

Location, porters, bathrooms
6,3
This hotel could certainly step up its game - there was rubbish under the beds, lumpy pillows, fairly unhelpful reception staff and breakfast was lacklustre. The porters however were very helpful and friendly and on the surface the rooms looked clean and were spacious with windows. It's a nights sleep in a good location but there are probably better options available in the city.
Nahlásit hodnocení
Tengku R. Páry Malaysia, 5. července 2015
Excellent service!

Staff helpfulness, location. Cleanliness
8,3
It was a very pleasant stay.
Nahlásit hodnocení
Pachara A. Jednotlivci Thailand, 30. června 2015
Good hotel

Food Staff location
8,7
Nahlásit hodnocení
Shir L. Páry Singapore, 28. června 2015
4D3N - HCMC

Staff Service/ Location/ Value
7,3
Was at HCMC for a relax getaway trip.. Location/ Value: Hotel was located at a good location. Booking rate at $39/night. Good value. Amenities: Hotel provides: Welcome fruits/ mineral water/ hot water kettle/ hair dryer/ towels/ shampoo/body wash/ comb/ toothbrush + paste/ shower cap/ cotton bud/ bedroom slippers/clothes hangers. Would appreciate if hotel can consider putting another roll of toilet paper in case the existing one was being used up. Comfort/ Environment: Bed was ok. Blanket was thin.. it was a little cold and we can only play around with the ac temperature instead. Hotel can consider having 2 additional pillows as the pillows were kinda fluffy and soft.. when lied down it was almost flat on bed. :) the room was not that much of soundproof as we can hear opposite room's alarm clock and travellers talking loudly/shouting. Last but not least: Staff Service: All staff were friendly and able to communicate in english. We would like to compliment the staff there especially Ms Thu. What happened was when we reached the hotel, we felt cheated as we paid VD350000 for the cab fare from airport to hotel. We approached the staff to find out if it was normal. Lucky enough we got the receipt and the cab driver's photo and taxi carplate photo. So the staff there assisted us. Ms Thu goes the extra mile by trying to locate the cab company and hunt down the driver for us. She keep on contact them (like daily basis). We eventually got back our $$ of VD200000 from the driver on the 3rd day of our stay. A very big THANK YOU to you Ms Thu. All in all.. it was a good stay :)
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Okolí

Hodnocení zákazníků - Sanouva Saigon Hotel, Ho Či Minovo město

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06