Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Oblast: District 1 Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2146 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2146)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Sara R. Páry Australia, 19. května 2015
Sanouva Saigon

The staff were extremely pleasant and helpful, the location was perfect~Central to a lot of sights, beds were comfortable/rooms clean
9,7
The staff at Sanouva Hotel were fantastic, always happy to help and offer good advise. The breakfast selections were simple yet delicious! Dining area was small so may get busy in peak times but we had no problems. Would definetly stay here again, very value for money!
Scott N. Páry United States of America, 18. května 2015
staff was friendly and very accommodating.

staff, location, clean
9,7
Very satisfied
Allan C. Páry Singapore, 18. května 2015
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City!

location
6,7
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City! fortunately hotel staff are very kind to help us during our stay
Iris D. Jednotlivci Canada, 17. května 2015
Great location

Location, Location, Location
8
The hotel is fine - clean, decent room size, friendly staff - but the location is fantastic. Every key point within Ho Chi Minh was within walking distance. The only issue was the location is very noisy and if you're on a lower floor (I was on the 2nd floor) you will be woken up because of it. Ask for a high floor when you book.
Josephine K. Jednotlivci Singapore, 17. května 2015
A Great Getaway Experience at Sanouva Saigon Hotel

Staff are very warm, helpful and friendly.Rooms are clean and comfortable to live in, though small. Located in central area. Walking distance to Benh Thanh Market. Many good food near hotel area.
9,3
I enjoyed every moment of my stay. It was well planned. Stayed 5D4N and everyday is a new day with new experience. Given another chance to be there again, I definitely will. See u again...Sanouva!!!
Cecilia W. Páry Indonesia, 13. května 2015
A very nice hotel with a good location

comfortable rooms, reasonable price, friendly good English speaking staffs & strategic location
8,3
The rooms were nice, comfortable & modern. The receptionists & even the bellboy could communicate in English quite well. The hotel was just a walking distance to Ben Tanh Market witb a lot of shops & convenient stores nearby.
Lau G. Skupiny Singapore, 13. května 2015
Cleanliness & convenient

cleanliness, locality and responsive
8
Rooms were clean,hotel conveniently located near places of interest. Reception staff were responsive to our enquiries and gave good recommendation of restaurants. Will recommend your hotel to friends.Thank You.
Teo C. Skupiny Singapore, 10. května 2015
a

a
7,3
A
Reauvetti R. Páry Philippines, 10. května 2015
3-star outside but 4-star inside the room

Hotel gave us free room upgrade! Thanks! Although the hotel was quite small & corridors narrow, inside the room is like 4-star hotel. Friendly staff. Clean rooms. Near Ben Thanh
9,7
Will surely be back!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace

Hodnocení zákazníků - Sanouva Saigon Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3C04