Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1, Ho Či Minovo město, Vietnam

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2275 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (2275)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Nahlásit hodnocení
Kartina A. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 2. května 2016
Meals
5,7
One thing is not so good is the Hotel did not serve Halal food for breakfast for Muslim tourist like us. May be can look into this. Thank you.
Nahlásit hodnocení
Beng S. Jednotlivci Malaysia, 1. května 2016
Great
5,3
Great staff & generous breakfast choices
Nahlásit hodnocení
Thomas M. Páry United States of America, 25. dubna 2016
Great Location and very good breakfast
5,3
Great Location in the heart of District#1 Very good breakfast included Common area hallway carpet appeared somewhat dirty upon arrival, although it was somewhat better after cleaning process which took place during our stay.
Nahlásit hodnocení
Amar S. Páry 16. dubna 2016
Lovely stay
6,3
First time in HCM and this was my only hotel experience (otherwise stayed in a very budget hostel), but the location of this hotel was fantastic. The room was nice, with a good overhead shower and even a fridge. Considering all my other options for a window-less room in HCM at around the same price, I appreciated a big room with a window... good value.
Nahlásit hodnocení
Ronald M. Páry Indonesia, 13. dubna 2016
Right next to Ben Thanh market right in the heart
5,3
Sanouva Saigon provides the urban business and leisure travelers the privacy and exclusivity. The hotel’s facilities and professional, hospitable staff are always ready to assist you. Just a few minutes from Sanouva Saigon you will find yourself in the thick of things, from the iconic Ben Thanh market to a plethora of other local and international destinations for shopping, recreation, and cuisine.
Nahlásit hodnocení
Wei L. Skupiny Malaysia, 11. dubna 2016
Excellent hotel
4
Nice and clean place, very close proximity to Ben Thanh market. 10-15 mins. walking distance to backpackers area (only location to have pubs). Housekeeping was good, but some basic items like body shampoo wasn't replenished for entire 4 days stay duration.
Nahlásit hodnocení
Alvin I. Obchodní cestující Australia, 8. dubna 2016
Small room
2,7
pretty awful! good location though. Staff cheated me of my deposit. please check before u check out!
Nahlásit hodnocení
Azuwana K. Jednotlivci Malaysia, 27. března 2016
A comfortable 3 nights stay

It is nice being greeted by the reception service staff. They go the extra mile by asking how my day was and what I did. The house keeping is splendid! Keep it up! All staff are courteous as well.
8,3
Worth coming back again when in HCM.
Nahlásit hodnocení
Ang C. Jednotlivci Singapore, 19. března 2016
Stay Mar 2016
6
Very clean hotel in a very convenient location to most attractions in Saigon. Very impressed with the shower, and the breakfast is good too.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - OkolíSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08