nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Oblast 1 - Trh Ben Thanh, Ho Či Minovo město, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hosty Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Koupelna Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Restaurace
Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hotelu Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostory Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkávání Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby
Oblast: Oblast 1 - Trh Ben Thanh Počet pokojů: 53
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 2102 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,9
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (2102)
Seřazeno podle:
Zdenek H. Páry Czech Republic, 9. dubna 2011
solidní hotel

vynikající lokalita,kvalitní snídaně
5
Pokoj,který jsme měli k dispozici byl děs a hrůza.Z těchto důvodu jsem kontaktoval vaší centrálu.
Michael L. Páry Australia, 14. ledna 2015
Saigon Hotel

Modern, clean and very well positioned.
8,7
Appearance of a 4-5 star hotel , staff were very good and location was terrific as you could walk to just about everywhere worth going to in the city itself. The breakfast room was a little basic but that is the only negative I can come up with. Very good value for money.
Rune H. Rodiny se staršími dětmi Sweden, 6. ledna 2015
Perfect location

Great location for short term visit. Nice and clean. Friendly staff.
8,7
Stephen C. Páry Australia, 3. ledna 2015
Fantastic hotel

Staff, cleanliness, position
9,7
Darryl L. Páry Australia, 2. ledna 2015
fantastic

gr8 staff, quiet & safe
9,3
Amazing. Staff assisted my girlfriend to the convenience store at 4am to buy medicine for me. Rooms were very clean, sheets and shower clean, air con worked well, room service was extremely attentive and friendly.. Short walk to everything in district 1. Can't fault this place at all.
Pasa M. Páry United Kingdom, 1. ledna 2015
Happy new year

Location, price, good room
8,7
We stayed for 4 nights over New Years and it was a great location to arrive in Vietnam and walk to the sights and the market
Bruce C. Páry Australia, 29. prosince 2014
Great stay in central location

the location of this hotel is great, just around the corner from the market. The staff were very helpful. The rooms are very clean.
9,3
Excellent stay. Very helpful staff, especially Phuong. She helped us find some excellent places to eat on several occasions.
William B. Páry United States of America, 27. prosince 2014
Great location, great value.

Staff, location, and comfort.
8,3
Clint M. Páry Germany, 26. prosince 2014
Simple, clean and friendly

Stuff, area, helpgull
8,3
Beng H. Páry Singapore, 22. prosince 2014
Location and Room Amenities

Comfortable bed and clean room. We stayed in the Premium Deluxe Double. Location is close to city attractions.
9
Our stay at this hotel has been very pleasant. We got nothing unhappy with. Good breadfast and friendly staff.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo městoSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Pokoj pro hostySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - KoupelnaSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - RestauraceSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Exteriér hoteluSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Fitness prostorySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Prostory pro setkáváníSanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Či Minovo město - Lobby

Hodnocení zákazníků - Sanouva Saigon Hotel, Ho Či Minovo město

AS-AGWEB-3A01