Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Seastone Private Pool Villas

38/44 moo 6 Kok tanod 8 , Cherng talay Talang , Bang Thao, Phuket, Thajsko 83110 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Seastone Pool Villas
Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Exteriér hotelu Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Exteriér hotelu Seastone Private Pool Villas Phuket - Okolí Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Bazén
Seastone Private Pool Villas Phuket - Koupelna Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hosty Seastone Private Pool Villas Phuket - Vchod
Oblast: Bang Thao Počet pokojů: 15

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 278 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
5,6
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (278)
Seřazeno podle:
Tan H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. prosince 2015
Nice

The Pool is good and kid enjoy it
7,3
Nahlásit hodnocení
Adrian C. Rodiny s malými dětmi Thailand, 17. prosince 2015
Live like a Pop Star

Privacy, food and peace.
10
Best to check in early as reception closes at 9pm.
Nahlásit hodnocení
Almutasim A. Páry Oman, 11. listopadu 2015
Very good in solitude and calm and relax

I liked the very hotel in all respects as it quiet. The decor was very nice and the breakfast was delicious
8
Very good
Nahlásit hodnocení
Thomas T. Páry Singapore, 25. října 2015
Absolute privacy with your own personal pool

private pool, big living space, privacy
8
Enjoyed my stay thoroughly!
Nahlásit hodnocení
Bok L. Páry Hong Kong, 12. září 2015
Stay away

Not too far from another better establishment.
3,3
I left after checking into the room and discovering it was nowhere near as nice as the photo made it out to be. Ended up going to another establishment not far away. I would rather give up the money I paid to have a decent experience.
Nahlásit hodnocení
Cheng W. Skupiny Hong Kong, 5. září 2015
Good

Good
7,3
Nahlásit hodnocení
Mohamed S. Páry Jordan, 1. září 2015
Nice place only for two days

Comfortable , private , relax
7,3
Good villa , nice swimming pool , aircondation not good , far away from city ,
Nahlásit hodnocení
Ahmed K. Páry Egypt, 26. srpna 2015
Honeymoon experience

Pool , villa
8,7
Nahlásit hodnocení
Nur H. Páry Singapore, 14. srpna 2015
Villlaaaaa~

Ummm
7,7
The villa is nice but sadly they didn't do any honeymoon decoration in our room which we already ask for it. Quite close to the airport. The foods is delicious! Overall is was great staying here.
Nahlásit hodnocení
Chong C. Skupiny Malaysia, 13. srpna 2015
Out of expected

super large villa, cleanliness and super nice staff
7,7
We were in a 4 girls trip and decided to have a more luxurious last day for our trip. So we booked the 2-bedroom villa with private pool at Seastone. Unexpectedly, they upgrade us to 3-bedroom due to fully occupied for 2-bedroom, with bigger pool, bigger living room and kitchen utilities everything ready. Really cool! Could consider as a banglo in M'sia. In fact, it is just too low density and a lot of MOSQUITO! Quite afraid when it comes into night with definitely no one else except us in that area, feeding the mosquito.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Seastone Private Pool Villas PhuketSeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Exteriér hoteluSeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Exteriér hoteluSeastone Private Pool Villas Phuket - OkolíSeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - BazénSeastone Private Pool Villas Phuket - KoupelnaSeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Pokoj pro hostySeastone Private Pool Villas Phuket - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03