Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Thajsko 83100 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Restaurace Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Lázně Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Lobby Secret Cliff Villa Phuket - Bazén
Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Lobby Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Restaurace Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Lobby Secret Cliff Villa Phuket - Lobby
Oblast: Karon Počet pokojů: 84

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 421 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
6,8
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (421)
Seřazeno podle:
Nipaporn N. Páry Thailand, 26. prosince 2015
Location

Swimming Pool is nice
6,3
Nahlásit hodnocení
Rachel J. Jednotlivci United Kingdom, 12. prosince 2015
Great room and facilities,

room, view and massage
7,7
A great hotel, really beautiful room. Not accessible for people with any difficulties walking, was quite far from the lobby. The staff at the reception were helpful but did not follow through with the wake up call which was agreed. Overall a nice experience, a great massage. I would stay again.
Nahlásit hodnocení
Jezreel O. Jednotlivci Philippines, 15. září 2015
Perfect Getaway!

Pool. Room. Location.
10
Well, what can I say. The hotel is just perfect for a getaway! Serene, quiet location with grat views! The pool? Uhhhhg... amazing! It's the best sunset I ever had why dipping in the pool!
Nahlásit hodnocení
Tarida R. Rodiny s malými dětmi Thailand, 27. srpna 2015
beautiful hotel

good room nice view good staff
8
good
Nahlásit hodnocení
Hannah P. Páry New Zealand, 20. srpna 2015
Good value for money.

Able to hire motorbike from hotel. Very helpful staff driving us to/from our room up a hill. Good food.
8,3
Good pick up service from the airport though surcharged. Aircon did not work at all the first night so was very uncomfortable but the staff fixed it the next day and was very pleasant after that.
Nahlásit hodnocení
Yorina S. Skupiny Indonesia, 11. srpna 2015
good view

good view,,comfort,,good location
7
Nice
Nahlásit hodnocení
Tong V. Páry United States of America, 26. května 2015
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Nahlásit hodnocení
Todd H. Páry United States of America, 26. dubna 2015
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Nahlásit hodnocení
Koushik A. Rodiny s malými dětmi Bangladesh, 20. dubna 2015
Great

Value of money
8
Good
Nahlásit hodnocení
Jeerapreeya N. Páry Thailand, 30. března 2015
Good view point

Sea view
5,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - RestauraceSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - LázněSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - LobbySecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - LobbySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - RestauraceSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - LobbySecret Cliff Villa Phuket - LobbySecret Cliff Villa Phuket - LázněSecret Cliff Villa Phuket - RestauraceSecret Cliff Villa Phuket - LázněSecret Cliff Villa Phuket - LázněSecret Cliff Villa Phuket - LázněSecret Cliff Villa Phuket - Fitness prostorySecret Cliff Villa Phuket - Vybavení


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02