Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Thajsko 83100 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Bazén
Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Bazén Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty Secret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Karon Počet pokojů: 84
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 404 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
6,8
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (404)
Seřazeno podle:
Tarida R. Rodiny s malými dětmi Thailand, 27. srpna 2015
beautiful hotel

good room nice view good staff
8
good
Nahlásit hodnocení
Hannah P. Páry New Zealand, 20. srpna 2015
Good value for money.

Able to hire motorbike from hotel. Very helpful staff driving us to/from our room up a hill. Good food.
8,3
Good pick up service from the airport though surcharged. Aircon did not work at all the first night so was very uncomfortable but the staff fixed it the next day and was very pleasant after that.
Nahlásit hodnocení
Yorina S. Skupiny Indonesia, 11. srpna 2015
good view

good view,,comfort,,good location
7
Nice
Nahlásit hodnocení
Tong V. Páry United States of America, 26. května 2015
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Nahlásit hodnocení
Todd H. Páry United States of America, 26. dubna 2015
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Nahlásit hodnocení
Koushik A. Rodiny s malými dětmi Bangladesh, 20. dubna 2015
Great

Value of money
8
Good
Nahlásit hodnocení
Jeerapreeya N. Páry Thailand, 30. března 2015
Good view point

Sea view
5,7
Nahlásit hodnocení
Isham A. Páry Singapore, 2. března 2015
Staff very Hospitable, Attentive & very Helpful

Excellence in Customer Service, view is an Absolute Beauty, Food at the Restaurant are Nice..
9
Overall the stay was G8, staffs at the reception area was attentive & helpful. The service staff tt ushers the guest like Ice as well as the rest are generally helpful & will render assistance when needed, they will send guess up to the villa by the buggy. The ONLY minus point will be the furniture tt needs to be refurbish. All in all our stay there was AWESOME!! You may also watch the sun settling in from the resort pool.. Wifi is Free, shuttle service provided but there's Only one timing which is 10am to Karon & 11am to Patong from resort n Return to resort from Karon will be at 4pm & 5pm for Patong.
Nahlásit hodnocení
Johnville L. Skupiny Philippines, 22. února 2015
value for money!

nice view, good food, good service
6,7
Great!
Nahlásit hodnocení
Bavani T. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 15. února 2015
GREAT !!!

GREAT LOCATION, STAFF ARE VERY FRIENDLY AND AND VALUE FOR MONEY
9,7
GREAT LOCATION, STAFF ARE VERY FRIENDLY AND AND VALUE FOR MONEY. HOPE TO STAY AGAIN THERE IF WE GO TO PHUKET. THE SUNSET WAS JUST AWESOME..
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - BazénSecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hostySecret Cliff Villa Phuket - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08