Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Shamrock Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Shamrock Hotel Hong Kong - Okolí Shamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Shamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Shamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Shamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Shamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Shamrock Hotel Hong Kong - Apartmá Shamrock Hotel Hong Kong - Apartmá Shamrock Hotel Hong Kong - Apartmá Shamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Shamrock Hotel Hong Kong - Koupelna Shamrock Hotel Hong Kong - Koupelna Shamrock Hotel Hong Kong - Vchod Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby
Shamrock Hotel Hong Kong - Lobby Shamrock Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Shamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Shamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Shamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Shamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Shamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Jordan Počet pokojů: 158
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 2682 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
9,3
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2682)
Seřazeno podle:
Noor H. Rodiny s malými dětmi Singapore, 3. srpna 2015
service was good

clean, nice and good location
6
Good hotel for a good rest
Nahlásit hodnocení
Christopher T. Skupiny Singapore, 3. srpna 2015
Excellent location, good stay

Location, service and close proximity to good food
8
For almost all trips to HK, had always stayed at Shamrock hotel. As always, had a good stay at the hotel. To my pleasant surprise, they now have free WIFI; making my stay an even better one!
Nahlásit hodnocení
Kenny L. Páry Australia, 2. srpna 2015
Old hotel

Great location
4
Initially put us on 2bd floor which have construction going on from 9- 6 but I ask to change to better room. Very small room but comfortably.
Nahlásit hodnocení
Richard Y. Páry Philippines, 2. srpna 2015
okay

location, mrt access, courteous helpful staff
8
normal, nothing exceptional, room a bit small, twin beds joined into one is uncomfortable
Nahlásit hodnocení
Khoo T. Páry Malaysia, 31. července 2015
Central location, food, near to mtr, shopping

near to mtr, central location, valie for money
9,3
near to mtr. Near by have many many good food n shopping. Staff very very polite (marco will to help u everything) thanks for a great stay there
Nahlásit hodnocení
Rodolfo E. Skupiny Philippines, 31. července 2015
Nice location and the hotel accommodation is good.

Food, nice staff and room is good.
10
It was a pleasant stay. This is actually my second stay. The first one was more than ten years ago. I didn't realize that this hotel serves well. It is only in this recent visit that i appreciate that the hotel is quite good and food is much better than what i expected. It is inexpensive in general.
Nahlásit hodnocení
Nyuk H. Obchodní cestující Malaysia, 28. července 2015
Best Location

Good location, near shopping, MRT and dining. Clean room and confortable. Kind staff in hotel lobby
7,7
The hotel staff upgrade my room when checked in, very appreciated. The room is clean, the bed is comfortable with no complaints. The lobby staff is very helpful if you need assistance.
Nahlásit hodnocení
Chelsea E. Páry Philippines, 28. července 2015
Great

Good location, clean and affordable
8,3
Satisfied
Nahlásit hodnocení
Zhiqian H. Jednotlivci Singapore, 27. července 2015
Good

Location, location, location
8,7
Good
Nahlásit hodnocení
Yoke P. Páry Singapore, 26. července 2015
very helpful & friendly staffs. good room size.

room size, location and service
9
Very pleasant
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluShamrock Hotel Hong Kong - OkolíShamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyShamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyShamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyShamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyShamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyShamrock Hotel Hong Kong - ApartmáShamrock Hotel Hong Kong - ApartmáShamrock Hotel Hong Kong - ApartmáShamrock Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyShamrock Hotel Hong Kong - KoupelnaShamrock Hotel Hong Kong - KoupelnaShamrock Hotel Hong Kong - VchodShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - LobbyShamrock Hotel Hong Kong - Obchodní centrumShamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaShamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaShamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaShamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaShamrock Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A04