Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Shangri-La Hotel

Jl. Mayjend Sungkono 120, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60256

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 294 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,2
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (294)
Seřazeno podle:
Aminah A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 9. února 2016
A Pleasant Stay

The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
7,7
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Nahlásit hodnocení
Nur A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 3. ledna 2016
Amazing stay yet again!

Friendly hotel staff, food variety at Jamoo & the ambiance
10
This is the second time we're staying at Shangri La Surabaya and we're as impressed by their service as the first time we came. We always look forward to an amazing stay with Shangri La Surabaya and they have not disappointed us at all. They deserve being a 5 star hotel definitely. Thank you Shangri La Surabaya. We'll definitely be back again.
Nahlásit hodnocení
Gisela F. Skupiny Indonesia, 29. listopadu 2015
the toilet flush is jammed and the bathub as well

its clean, convinient
7
The toilet was jammed and the bathub as well for few days that I stay there, the food is okay,
Nahlásit hodnocení
Eristiana B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. října 2015
kamarnya masih konvensional

good food, best pool, helpful staff
8,7
had a great restaurant, nice and helpful staff but the room still conventional. need upgrading in room decor so that customer feels worth staying here.
Nahlásit hodnocení
Fernand S. Obchodní cestující Indonesia, 8. října 2015
Luxurious and Comfy

Food, Staff and ambience
9,7
Just a short, nice and comfy stay
Nahlásit hodnocení
Siim S. Páry Estonia, 10. srpna 2015
Great! A Shangri-La true to its name :)

Couples relaxing, sauna/spa, food
10
Nahlásit hodnocení
Joanna C. Obchodní cestující Singapore, 5. srpna 2015
Great stay for business trip

Location, Safety, Value
8,7
The stay was great. Ideal place for meetings. Clean room and comfortable bed
Nahlásit hodnocení
Budi G. Obchodní cestující Indonesia, 25. června 2015
Hotel ok

Ok ok ok hotel
5,7
Nahlásit hodnocení
Hakrok C. Obchodní cestující South Korea, 11. června 2015
Little bit old but comfortable

Calm, clean, comfortable
8
Hotel is kinda old but can feel comfortable. Breakfast is not so good, during 4-stayed-mornings, everyday almost same.
Nahlásit hodnocení
Lee Y. Obchodní cestující Singapore, 31. května 2015
Best hotel in Surabaya

Nicely decorated hotel with comfortable furnishing and good amenities
9
I always enjoy my stay at Shangrila and I would reckon that it is the best hotel in Surabaya
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Shangri-La Hotel Surabaya - Exteriér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - RecepceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníShangri-La Hotel Surabaya - LobbyShangri-La Hotel Surabaya - Pub/loungeShangri-La Hotel Surabaya - LobbyShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - LázněShangri-La Hotel Surabaya - LázněShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - LobbyShangri-La Hotel Surabaya - ApartmáShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - ApartmáShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Fitness prostoryShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - LázněShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - Executive LoungeShangri-La Hotel Surabaya - Fitness prostoryShangri-La Hotel Surabaya - ApartmáShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - VybaveníShangri-La Hotel Surabaya - Executive LoungeShangri-La Hotel Surabaya - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02