Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Shangri-La Hotel

Jl. Mayjend Sungkono 120, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie 60256

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 303 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,2
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (303)
Seřazeno podle:
Diana Y. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 27. března 2016
Recommended
5,3
Everything okeyy,,, we luv horizon club lounge here thx
Nahlásit hodnocení
Soedradjat S. Páry Indonesia, 20. března 2016
Great Hotel, great stuff.
5,7
Traffic outside hotels are bad...breakfast is so so..
Nahlásit hodnocení
Leander C. Páry Philippines, 13. března 2016
Best for Weekend Retreat
5,7
One of the best places to stay for a weekend of relaxation. Good food and excellent service. Get an upgrade to enjoy club privileges.
Nahlásit hodnocení
Servando A. Jednotlivci Philippines, 12. března 2016
=)
5,7
;)
Nahlásit hodnocení
Aminah A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 9. února 2016
A Pleasant Stay

The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
7,7
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Nahlásit hodnocení
Nur A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 3. ledna 2016
Amazing stay yet again!

Friendly hotel staff, food variety at Jamoo & the ambiance
10
This is the second time we're staying at Shangri La Surabaya and we're as impressed by their service as the first time we came. We always look forward to an amazing stay with Shangri La Surabaya and they have not disappointed us at all. They deserve being a 5 star hotel definitely. Thank you Shangri La Surabaya. We'll definitely be back again.
Nahlásit hodnocení
Monica T. Skupiny Indonesia, 1. ledna 2016
Nice hotel for new year celebration

Staff n environment n food all good
8
Really nice to get horizon floor so we can enjoy all u can drink wine n coffee n snack at horizon lounge
Nahlásit hodnocení
Jaime B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 27. prosince 2015
Ho Ho Ho Holiday
5
Took my wife and young daughter for a Christmas holiday. Our stay was very relaxing. The extra portable bed was provided without cost which my daughter loved. The buffet was great. Service all around is terrific. Had a problem with the TV and a hotel technician was at our room within 15 minutes. Relaxing cabanas by the pool for daddy and a kiddy pool for daughter plus other activities for kids.
Nahlásit hodnocení
Gisela F. Skupiny Indonesia, 29. listopadu 2015
the toilet flush is jammed and the bathub as well

its clean, convinient
7
The toilet was jammed and the bathub as well for few days that I stay there, the food is okay,
Nahlásit hodnocení
Eristiana B. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 14. října 2015
kamarnya masih konvensional

good food, best pool, helpful staff
8,7
had a great restaurant, nice and helpful staff but the room still conventional. need upgrading in room decor so that customer feels worth staying here.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Shangri-La Hotel Surabaya - Exteriér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - RecepceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - Taneční sálShangri-La Hotel Surabaya - BazénShangri-La Hotel Surabaya - Exteriér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - OkolíShangri-La Hotel Surabaya - OkolíShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - LázněShangri-La Hotel Surabaya - Exteriér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyShangri-La Hotel Surabaya - Fitness prostoryShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - Interiér hoteluShangri-La Hotel Surabaya - RestauraceShangri-La Hotel Surabaya - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07