nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Koupelna Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Bazén Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Fitness prostory Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Vyhlídka Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Lobby Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interiér hotelu Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interiér hotelu Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Recepce Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hosty Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Koupelna Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Koupelna Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Koupelna Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Apartmá Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Executive Lounge Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Apartmá
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 782

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 737 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
9,2
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (737)
Seřazeno podle:
Jeffrey E. Páry Australia, 19. listopadu 2014
Great place in Hong Kong

Location, staff and facilities
8,7
Terrific location close to Star Ferry, Tsim Sha Tsui Station and Nathan road district. Rooms a good sizes as and we had a fabulous Harbour view. We had breakfast in the cafe which was OK, but not spectacular. Staff were always friendly and charming. All in all, a good place to stay and I'd be happy to return.
Isaac M. Obchodní cestující Mexico, 11. listopadu 2014
always i stay in this hotel, is amazing

incrdible location, the renew rooms are spacios and beutifull, good view, ecellent service
9,3
are very good, you have everything close and service are excellent.
Sonny L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 11. listopadu 2014
Hotel with good location and nice view

Central location, view of the star avenue and friendly staff
9
As we need to put in a cot for the baby, we thought of upgrading our room to a deluxe harbour view for more space. It turned out to be a good decision and we have the view of star avenue and the harbour which is good as we need to turn in early because of baby. Close proximity to the MTR and shopping areas although we didn't do much shopping.
Beh H. Obchodní cestující Singapore, 9. listopadu 2014
No value for money as compare to other hotel.

None
5
I find the staff attitude very poor maybe they thought I from main land China. ask the staff for direction, reply not friendly
Lai W. Obchodní cestující Malaysia, 7. listopadu 2014
What a shame room there are no free wifi in the ro

Not i can think of
3,7
Wei W. Obchodní cestující Germany, 3. listopadu 2014
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

ok
7
ok
Yee S. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 31. října 2014
good location

easy to go anywhere, near mtr station, shopping mall
9
Carl D. Páry United States of America, 27. října 2014
Noise from Elevators

Staff, Access to Level, view
8,3
Our room was great, nut the toilet tissue dispenser in the bathroom is too close to the toliet. And the elevators make too much noise in my room. I had trouble sleeping. I loved our location in the towers, but I will ask for a room further away from the elevators next time. We spent extra for the view but did not think about the closness to the elevators
Wong K. Páry China, 26. října 2014
Typical 5-star Hotel

Great location, tasty breakfast and polite staff
10
Excellent experience
Kandamany E. Skupiny Malaysia, 26. října 2014
a happy holiday stay

location.food.views
9
a plesant stay.courteous staff.very friendly and well informed conciege.good mixture and international br5eakfast spread.quiet accomodation

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong KongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KoupelnaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - BazénSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Fitness prostorySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - VyhlídkaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interiér hoteluSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interiér hoteluSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RecepceSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pokoj pro hostySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KoupelnaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KoupelnaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KoupelnaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - ApartmáSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Executive LoungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - ApartmáSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - BazénSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - LázněSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - LázněSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/loungeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestauraceSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestauraceSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestauraceSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestauraceSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestauraceSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Prostory pro setkáváníSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - VyhlídkaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OkolíSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OkolíSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OkolíSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Kasíno


AS-AGWEB-3C04