Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n, Cotai, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lobby Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lobby Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Obchod s kávou / kavárna Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lázně Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive Lounge Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive Lounge Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Obchody Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lázně Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Vybavení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace
Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Blízká atrakce Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive Lounge Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace
Poloha: Taipa / Cotai Počet pokojů: 3896

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 6573 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (6573)
Jan D. Skupiny Czech Republic, 7. ledna 2014
Pokud jste přijeli roztočit peníze do kasína

casino, casino, casino
9,3
tak je to velice pohodový hotel. Obrovské pokoje, koupelny, obchody, kasina... má to všechno. jen historické centrum je na Macajském poloostrově, takže člověk musí trochu cestovat (ale není to ani tak extra daleko, na chození to však není) Bookovali jsme víc, jak půl roku dopředu. Kdyby jsme bookovali den předem, měli bysme stejnou cenu a snídani k tomu. Cena asi bude přívětivá tak dlouho, dokud bude Cotai takové menší staveniště :)
Ng K. Páry Hong Kong, 21. dubna 2014
Too crowded. Long queues for shuttle buses.

Clean and tidy room, pleasant staff.
8,7
Maybe due to long Easter Holidays, everywhere is crowded with people and queues.
Sze L. Páry Hong Kong, 21. dubna 2014
Nice hotel

Good environment, good services and nice location
7,3
Generally it is a nice hotel/resort for a short trip in Macau. But no wifi service is provided, so I need to buy a 3G card there, this is the only disappointed stuff there. But not affect much.
To W. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 21. dubna 2014
Comfortable hotel but chargable wifi service

comfortable, shopping centre on ground floor, nice manner hotel staff
8
Wing P. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 20. dubna 2014
Bad transportation in whole Macau

Pool, fitness centre and sauna
7,7
Nice view, clean and new room. Reasonable price.
John P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. dubna 2014
worst. hotel. ever.

absolutely nothing! last time i'm staying at any sheraton
2
i was travelling with my family including my 4 & 2 year old. we used the ferry transfer from hong kong and upon arrival we had to experience the worst hotel service i've had (and that includes hostels). i asked the information desk where the hotel transfers were and told me that all the buses were clearly marked which was true except for ours. while every 5-star hotel had large prints of their logos, ours had a small printed logo on a tiny piece of paper snuck under the drivers dashboard which was harder to find especially when you have your family in tow. then, as we got to our bus, there were 3 guys in sheraton uniform that didn't even bother helping us loading our luggage. awesome... when we arrived to the hotel, nothing changes. the doorman didn't even bother helping us with our bags and even walked away from the door and wouldn't be bothered. the trip to the reception all the way to the room was unassisted (at this point, i'm already resigned to the situation). i wouldn't also order/eat in the hotel. their food is t-e-r-r-i-b-l-e. then the only reason why we chose sheraton, the dreamworks experience, is a joke! it was just meeting with their mascots! there were no shows or anything. i will never come back! i would stay away from this place!
Ka L. Páry Hong Kong, 19. dubna 2014
Good Place

Value for Money
7,7
Raghav S. Skupiny India, 19. dubna 2014
Excellent Stay in Macau

Superb location, Excellent service, Clean and spacious rooms
9,7
Chu K. Skupiny China, 19. dubna 2014
Attentive staff

Room size, staff, free shuttle
8
The hotel is quite full during our stay. Guest services was a bit slow, Internet is also slow.
Wang H. Jednotlivci Singapore, 17. dubna 2014
wonderful

easy access to others hotel, good service and comfy room
9
The staff are very helpful ,cheerful and good service

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central MacaoSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hoteluSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LobbySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LobbySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Obchod s kávou / kavárnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LázněSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - ObchodySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LázněSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - VybaveníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Blízká atrakceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pub/loungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hoteluSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pub/loungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén


AS-AGWEB-3C03