nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n, Cotai, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lobby Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lobby Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Obchod s kávou / kavárna Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lázně Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive Lounge Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive Lounge Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Obchody Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Lázně Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Vybavení
Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Blízká atrakce Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízení Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive Lounge Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Bazén Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Restaurace
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 3896
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 8628 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,4
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (8628)
Seřazeno podle:
Jan D. Skupiny Czech Republic, 7. ledna 2014
Pokud jste přijeli roztočit peníze do kasína

casino, casino, casino
9,3
tak je to velice pohodový hotel. Obrovské pokoje, koupelny, obchody, kasina... má to všechno. jen historické centrum je na Macajském poloostrově, takže člověk musí trochu cestovat (ale není to ani tak extra daleko, na chození to však není) Bookovali jsme víc, jak půl roku dopředu. Kdyby jsme bookovali den předem, měli bysme stejnou cenu a snídani k tomu. Cena asi bude přívětivá tak dlouho, dokud bude Cotai takové menší staveniště :)
Ning G. Skupiny China, 29. října 2014
Comfortable stay at Sheraton

Nice view, spacious room and shops
8,7
Great and nice stay
Chua P. Jednotlivci Singapore, 29. října 2014
Not that great to stay at Sheraton

Nothing is great
6,7
Disappointing, when i got into the room there was only one coffee cup in the drawer, that doesn't bother me. They replace it the next day without coffee powder for 2 days. I did not even bother to contact housekeeping Department. What I can't believe is they want me to pay for missing cup upon checking out !!!
Toh Y. Páry Malaysia, 29. října 2014
Casino and shopping Hotel

cozy room,comfortable bed,convenient location
8,3
everything was ok especially for people who want to gamble and shopping at macau.The bad thing about this hotel is no free shuttle bus to other attractions except airport.
Neelam D. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 28. října 2014
The Sheraton was a ZOOOO!!!

Size, Pool, popcorn
5,7
i would never go back!!! we waited 20 min to check in. concierge was useless, put us in a cab without giving cabbie instructions for dinner ....waled another 20mins to get to dinner!! my son lost his goggles at the pool side, the then asked we show our PASSPORT (this is all while we were at the poolside) to claim his swimming goggle - we were given his googles 1.5 days later!!!! ridiculous. i would not go back.
Kai V. Jednotlivci China, 28. října 2014
ok
6,7
ok but no breakfirst included is much no good
Ajmal A. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 28. října 2014
total all are good except don't have HALAL foods

Location,shopping mall,staff service
8
Seok L. Jednotlivci Malaysia, 28. října 2014
Good

Clean
8
Fantastic
Lee L. Páry Hong Kong, 27. října 2014
Clean,good location & convenient

clean,good location & convenient
7,7
Nelly S. Skupiny Philippines, 27. října 2014
Highly recommended

Comfortable, clean and good staff
9,7
Highly recommended and relaxing

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central MacaoSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hoteluSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hoteluSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LobbySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LobbySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Obchod s kávou / kavárnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LázněSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - ObchodySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - LázněSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - VybaveníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Blízká atrakceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - RestauraceSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Rekreační zařízeníSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pub/loungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Exteriér hoteluSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pub/loungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Executive LoungeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - ApartmáSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - ApartmáSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - KoupelnaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - BazénSheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Sport a aktivitySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hostySheraton Macao Hotel, Cotai Central Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C03