Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay, Manila, Filipíny 1300

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 2488 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,0
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (2488)
Seřazeno podle:
Pavol M. Páry Slovakia, 13. února 2016
Dobré
5
Dobré
Huey I. Obchodní cestující Singapore, 23. května 2016
great location
5
hotel staffs are helpful n nice. location are great about 20mins from T2 airport
Huey I. Obchodní cestující Singapore, 17. května 2016
will book this hotel again
5
great location ..good service but floor is a little dirty...
Huey I. Obchodní cestující Singapore, 14. května 2016
all's good but the room floor of room 701..hmm rea
4,3
staffs is good
Thanucharasate. B. Rodiny s malými dětmi Thailand, 12. května 2016
Service
3,7
Ok
Huey I. Obchodní cestující Singapore, 11. května 2016
good location..20mins from T2 if no jam
4,3
nice stay
Paul M. Páry United Kingdom, 8. května 2016
Reasonable hotel but aircon did not work
4,3
The hotel was reasonably clean and facilities basic. We had to move rooms as the air-conditioning was not working but even in the new room the air conditioning still did not work. Useful for location but would not choose to stay here again
Greg D. Páry New Zealand, 3. května 2016
Nosy air con
3
Horrible mattress
Julio G. Páry United States of America, 2. května 2016
very small room
5,3
could not use the pool, can't say.
Wilbert C. Jednotlivci United States of America, 2. května 2016
Its OK
4,7
Shogun hotel suites has a perfect location, close to the train station, and one ride away from mall of asia. What i did not like about it is the facilities, the pool is not clear. It doesnt look clean to swim on it. I found baby cockroaches on the flooor and my bed. Breakfast buffet was ok. Nothing special. Staff were friendly except receptionist who rather text on their phone than attend to a guest. I would come back here but i hope no more cockroaches this time.
1 z 1 hodnocení
Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - KoupelnaShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - KoupelnaShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - KoupelnaShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - KoupelnaShogun Suite Hotel Manila - VybaveníShogun Suite Hotel Manila - VybaveníShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - BazénShogun Suite Hotel Manila - BazénShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - BazénShogun Suite Hotel Manila - BazénShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Rekreační zařízeníShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Rekreační zařízeníShogun Suite Hotel Manila - Pokoj pro hostyShogun Suite Hotel Manila - Rekreační zařízeníShogun Suite Hotel Manila - RestauraceShogun Suite Hotel Manila - VybaveníShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - RestauraceShogun Suite Hotel Manila - Jídlo a nápojeShogun Suite Hotel Manila - RecepceShogun Suite Hotel Manila - RestauraceShogun Suite Hotel Manila - VybaveníShogun Suite Hotel Manila - RestauraceShogun Suite Hotel Manila - VybaveníShogun Suite Hotel Manila - Jídlo a nápojeShogun Suite Hotel Manila - Interiér hoteluShogun Suite Hotel Manila - RestauraceShogun Suite Hotel Manila - RestauraceShogun Suite Hotel Manila - Interiér hoteluShogun Suite Hotel Manila - Interiér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02