Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thajsko 10330 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Exteriér hotelu Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Koupelna Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartmá Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hosty Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartmá Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkón/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Zahrada Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Koupelna
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Zahrada Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurace Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurace Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Taneční sál Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkávání
Oblast: Siam Počet pokojů: 303
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

9,0

na základě 894 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
9,6
Personál
9,1
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (894)
Seřazeno podle:
Tiong S. Páry Malaysia, 26. srpna 2015
Outstanding hotel stay in Bangkok

Location, room cleanliness and big size . Staffs excellent performance.
9
Our stay in this hotel has been a very relaxing and comfortable. The best thing for this hotel is definitely its location for shopping and dinning. For sure will return to this hotel on my next visit if rooms are available.
Nahlásit hodnocení
Run R. Páry Singapore, 17. srpna 2015
Excellent premium hotel

Location, room (big bathtub), service
9,7
The hotel is excellent, impeccable. We had a wonderful stay!! The staff was very attentive. Bringing us all the way up to our room for the check in. And when the room smell of cigarette, they immediatly changed another room for us. The room was very comfortable, all the finishing was good. The bathtub was huge. Location is great, Siam Paragon is just next door. The spa was superb! We were totally recharged after the amazing spa session.
Nahlásit hodnocení
Oliver R. Páry United Kingdom, 1. srpna 2015
Great stay

Location amenities staff
9
Excellent stay little slow check in had to que and large que for breakfast otherwise would stay again for sure
Nahlásit hodnocení
Luke J. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 31. července 2015
nice place

nice place
8,3
Nahlásit hodnocení
Hou I. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 19. července 2015
Staff need traing more

Loction
5
Nahlásit hodnocení
Elzira J. Páry Portugal, 6. července 2015
Warm welcome, nice service

Location, service, spacious room
7,3
Nahlásit hodnocení
Kanorkwan B. Obchodní cestující Thailand, 28. června 2015
Nice and comfortable

Location, room design, scenery
10
It was very pleasure staying at the hotel where location is so near to shopping and transportation to center of Bangkok. Room size and style are comfy. Staffs are so friendly. I do really happy resting here and will come back again.
Nahlásit hodnocení
Kwok M. Páry China, 27. června 2015
Poor staff performance

Location
7,3
The hotel staff arranged me a taxi that the driver didn't understand English. The staff didn't brief the driver well and I spent over an hour on the taxi but failed to go to the hotel that was near by Asiatique. Eventually I asked the driver took me back to the Siam Kempinski. I immediate lodged complaint to the hotel staff who asked me to wait for his investigation. It was already nine o'clock and I hadn't have dinner yet. I was so disappointed that they seemed didn't concern my needs at that moment. It should not be the standard of a five star hotel.
Nahlásit hodnocení
Christy T. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 25. června 2015
don't like the pool and shower hydraulic weak

complimentary drinks
9,3
except the pool design and weak hydraulic for shower, all the others are great.
Nahlásit hodnocení
Chi C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 24. června 2015
Best hotel in bangkok I have ever been

location, services and value
9,7
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Exteriér hoteluSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KoupelnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmáSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pokoj pro hostySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmáSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkón/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ZahradaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KoupelnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ZahradaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauraceSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauraceSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Taneční sálSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Prostory pro setkáváníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Executive LoungeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Fitness prostorySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Executive LoungeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Obchodní centrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dětský klubSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BazénSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauraceSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauraceSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauraceSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestauraceSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interiér hoteluSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VybaveníSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápojeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LázněSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07