nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Vchod Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Koupelna Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 268
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3754 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3754)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Lai M. Skupiny Singapore, 14. září 2014
Good location

Location good, short distance to yau ma ti mtr, many eating place near to hotel.
7
Staff are friendly and helpful,location is good, walking distance to mtr. Room is quite small, still bearable, however felt toilet/bathing area is really small. Did not use the hotel dinning facility as many eating places near to hotel. Overall stay is good.
Louis T. Obchodní cestující United States of America, 11. září 2014
Convenient and Comfortable

location, location, location
7
Spartan but comfortable.
Jacky M. Jednotlivci United States of America, 11. září 2014
clean

location, clean and price
6,3
comfortable.
Suniphat C. Páry Thailand, 10. září 2014
10 mins from Yu ma tei MTR station exit B2.

Typicall standard of hongkong as its small but bed was comfort, amenties complete, free hotel itself shuttle bus to/from Kowloon Station drof of front of checkin counter (not airport free shuttle)
6
Value for money, love the shuttle and if local market near by. The hotel not a main road so just enjoy walking as usual
Jorge Q. Páry China, 9. září 2014
Cheap, Clean and great location.

Location and staff
7,7
It was great. Although, we did not expect the room to be very small. But overall, our experience was great because of the location(near MTR), there are a lot of restaurants and fast food chains nearby. It's very easy to get to the tourist spots in Hongkong. However, we paid for HKD50 for the umbrella because it rained. I think that's too much for an umbrella. Thumbs up for the staff for being so nice. The restaurant in the hotel was also good, though, we only tried their lemon iced tea. The service was great. We were being assisted accordingly. I would say for the money we paid, maybe it could have been lesser because the room was small. Nonetheless, keep it up.
Mary C. Páry Philippines, 9. září 2014
A pleasant stay

Good location, clean, friendly staff
8,3
Rooms are small but clean.. Staff are friendly and accommodating, always ready to help. Hotel is situated near the MTR, shops. Wifi is free and working! Free shuttle bus around the city. Value for money.
David G. Jednotlivci United States of America, 9. září 2014
Friendly hotel staff but boring town

Location Location Location
7,7
If i go back to Macau I would stay away from the casino and large hotel area and just stay near the old town.
Bastian B. Obchodní cestující Indonesia, 7. září 2014
average

average, close to mrt and comfort
5,7
the room was small but its as the amount we pay. the air con is powerful, water is strong. the receptionist is giving a bad service, no smile and not look me at the eyes when talking. the wifi is at high speed. overall is average, and the chance is slim for me to stay there again.
Chee Y. Skupiny Malaysia, 5. září 2014
Good Location

Clean, Comfort, Great Location
6,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C08