Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 4731 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (4731)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Nahlásit hodnocení
Ignatius O. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Good lacation
4,3
Very centrally located to all shops and eatery. Near MTR station, very convenient.
Nahlásit hodnocení
Saw K. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Good location. Convenient
5,3
Value for money. Temple street one stone away.
Nahlásit hodnocení
Michael A. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Good location and value for money
4,7
Located near to MTR. Hotel provide free handy phone with internet access.
Nahlásit hodnocení
Saw K. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Conveniet place
5,7
A stone away to temple street. very convenient
Nahlásit hodnocení
Rommel E. Páry Philippines, 20. května 2016
good..
6,7
nice and accessible to all place in hongkong...
Nahlásit hodnocení
Kenny G. Páry Australia, 19. května 2016
Alright accommodation
6
Room size is average for Hong Kong standard. Very convenient location for eating and shopping. Hotel provides a mobile that is excellent for tourists. It can make outgoing calls including 9 overseas countries. It also provides suggestions for shopping, sight seeing and eating. It uses Google Map so it assists travelling from location to another.
Nahlásit hodnocení
Tiong T. Páry Singapore, 17. května 2016
Value for money
4,7
Clean and pleasant hotel. Excellent access to Temple Street and nearby eateries.
Nahlásit hodnocení
Serene L. Páry Singapore, 16. května 2016
Satisfactory stay but poor "after sales" customer
4,7
Hotel location is near MTR and lots of eatery around. Smart phone provided is a very nice touch, could buy discounted tickets to attractions and even free international call. Front desk staffs are not rude but no smile and can't help but felt they are just getting their job done and nothing more. Wrote a email to the hotel after returning home as I had left my staff card in the room. Knowing that there's very slim chance I will get it back as housekeeping staff might treat it as some useless plastic card and threw it away. However, I would still appreciate a reply from the hotel. But nope, not a word from the hotel and I have waited for 5 days before I write this review.
Nahlásit hodnocení
David W. Páry Australia, 16. května 2016
Very helpful and friendly
6,7
We arrived from Hong Kong early morning ,the staff where so good and made us very welcome .staff and hotel 100%😀😀
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - VybaveníSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06