Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 4753 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (4753)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Nahlásit hodnocení
Lin W. Jednotlivci Singapore, 29. května 2016
HK trip
3,7
Location was good as it was walking distance to Yau Ma Tei MTR. I didn't get the cheapest price since the prices on agoda kept fluctuating. Felt that it could be cheaper. Hotel wasn't very clean, got many insects bites around my body. Apparently it's not mosquitoes bites and most probably from the bed. Hotel did provide a handy phone with wifi which was quite useful for hotspot to our own phone. Other than that hotel does not have any other facilities like gym or pool. Staff wasn't very friendly as expected. Overall, it was good for a 3-star hotel.
Nahlásit hodnocení
Edgardo A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. května 2016
Generally good
4,3
Near the shopping area
Nahlásit hodnocení
Chi W. Páry China, 26. května 2016
Hygiene
3,7
Blanket , pillow and towel not white enough
Nahlásit hodnocení
Grace L. Páry United States of America, 25. května 2016
Satisfied
5,3
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Nahlásit hodnocení
Zhi Y. Skupiny Singapore, 24. května 2016
Value for money and gd location
4,7
N.A.
Nahlásit hodnocení
Yeong L. Skupiny Malaysia, 24. května 2016
Good hotel with great location
6,3
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.
Nahlásit hodnocení
Sin C. Páry Singapore, 24. května 2016
Cheap and good
3,7
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Nahlásit hodnocení
Ng S. Skupiny Malaysia, 23. května 2016
Overall ok
4
Overall ok
Nahlásit hodnocení
Tak H. Jednotlivci Malaysia, 23. května 2016
Good!
5
Extra points for the free phone on the room!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - VybaveníSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01