Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Vchod Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Koupelna Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 268
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 4222 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (4222)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Nahlásit hodnocení
Junar E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. srpna 2015
nice stay accessible to nearby tourist spot

near the center
7,3
its good
Nahlásit hodnocení
Yao X. Jednotlivci China, 21. srpna 2015
Great hotel

good location, reasonable price, good hotel, but a little bit small
8,3
Everything is great, except the room is a little small
Nahlásit hodnocení
Yiew C. Obchodní cestující Singapore, 19. srpna 2015
Good very good

Location good price friendly
8,7
Very happy
Nahlásit hodnocení
Ricardo A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. srpna 2015
I regret staying in this hotel

Location, location, and location..
5
Good location.. That's about it. Don't be deceived by the photos. The rooms are a lot smaller than they look. Small beds. Small space. I booked two rooms for me and my in-laws for a two-night stay. One room had a clogged toilet. The other room had a clogged shower drain and a slow draining sink. Every time someone uses the shower, one would have to wait around 30 minutes before the flood drains out. Same goes for the sink.
Nahlásit hodnocení
Ye H. Jednotlivci Singapore, 10. srpna 2015
Wonderful Experience staying at Silka Seaview Hote

Room, cleanliness and Location
9,3
It was great except the elevators was not able to cater to the amount of people going up and down the building during peak hours.
Nahlásit hodnocení
Wai Y. Páry Hong Kong, 8. srpna 2015
bad, just bad

hotel staff was too slow and not being professional
3,7
i booked via agoda, then my phone was out of battery and they can't find the booking number, but, their system showed my name still don't let me check in, is this a joke?
Nahlásit hodnocení
Elaine Y. Jednotlivci Hong Kong, 3. srpna 2015
Clean and comfortable hotel with good staff

Clean and comfortable hotel, good customer service, convenient location
7,7
Good
Nahlásit hodnocení
Tham C. Jednotlivci Singapore, 28. července 2015
Good location

Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
7
Nahlásit hodnocení
Antonette W. Jednotlivci Philippines, 27. července 2015
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.

Location, service
6
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01