Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 4668 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (4668)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Nahlásit hodnocení
Charlotte T. Páry Singapore, 28. dubna 2016
Good location
4,7
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Nahlásit hodnocení
Chong K. Páry Malaysia, 26. dubna 2016
Reasonable price and worth it!
5
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Nahlásit hodnocení
Winnie N. Páry United States of America, 25. dubna 2016
Great location!
6,3
Pros -near night market -close to mtr, bus, and main road -they offer a free shuttle -very clean Cons -beds were short and small (our feet were hanging off the bed) -they charge for the bottled water in the room
Nahlásit hodnocení
Niven L. Páry Singapore, 25. dubna 2016
off peak value
6,3
value for money during off peak period, location wise, need to know some shortcuts to avoid walking Long route to the mtr
Nahlásit hodnocení
Michelle Q. Obchodní cestující Philippines, 25. dubna 2016
Room
3
We appreciated the staff who let us use the service elevator since there are a lot of guests using the guest elevator. However we were disappointed cox we requested for a non smoking room but we were still given a smoking one. It's uncomfortable to sleep because of the smell.
Nahlásit hodnocení
Lydia L. Páry Malaysia, 24. dubna 2016
Great location but average stay
4,3
Great place and near public transports. Ideal if you are not in the room often otherwise, it can be a small. However, property in Hong Kong is expensive so it is to be expected.
Nahlásit hodnocení
Alan G. Skupiny Philippines, 24. dubna 2016
Great value and location
6,3
We always stay here. Small rooms, but you don't need much to enjoy HK. Decent and affordable buffet breakfast. Temple night market is just outside the lobby. Walking distance to Mongkok, Bus stop to airport, and MTR.
Nahlásit hodnocení
Alan G. Skupiny Philippines, 24. dubna 2016
Great Location and value
6
We've been coming to Silka Seaview for a few years now. It's always been our hotel of choice. You don't need a fancy hotel to enjoy Hong Kong. THey have decent and affordable breakfast. Bus stop to/from airport is nearby. MTR is around the corner. Mongkok is a few minutes walk. Temple Street night market is just outside the lobby.
Nahlásit hodnocení
Ma. F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. dubna 2016
Good
5
The handiphone was very useful. For a 3-star hotel, the room amenities are complete.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - VybaveníSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01