nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Vchod Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Koupelna Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 268
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 4066 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (4066)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Hoo S. Obchodní cestující Malaysia, 26. března 2015
Great Hotel

Good location. Comfortable to stay in. Clean.
7
Felt great with the good room.
Ip W. Jednotlivci Portugal, 25. března 2015
Good to stay for a short night to visit parents

Location is good and room is tidy
10
Stephen T. Jednotlivci United Kingdom, 25. března 2015
Reasonable priced hotel in Kowloon location

Price
6,3
The size of the room for the price was pretty good compared to staying at Wanchai.
Hui S. Obchodní cestující Singapore, 24. března 2015
Disappointed with the cleanliness of bedsheets etc

Location, local food around and convenient
5
Have always stay at silka but this time round was disappointing as the bedsheets and cover are stained even after asking to change the air on is not good.
Anthony D. Páry Australia, 17. března 2015
Good hotel great location

God hotel great location
6,7
It's a clean hotel with easy access to everywhere
Chin L. Obchodní cestující China, 17. března 2015
a very conveniently located nice little hotel

conveniently located near to one of the busiest tourist locations, hotel room nice, clean and tidy, staff helpful and polite
8
Vinh T. Obchodní cestující Vietnam, 16. března 2015
good location

locate at Kowloon center
8
Good location. Next to Night market
Vinh T. Obchodní cestující Vietnam, 15. března 2015
good location. rigid policy.

good location. good price. near night market.
8
my group has faced to Hong kong visa problem, HK immigration issue visa for our group late for 2 days. then we have to forward our trip for 2 days. but the hotel does not agree to adjust check in day
Annabella A. Páry Singapore, 14. března 2015
Clean and cosy, perfect location

Cleanliness, service, location.
8,3
It was surprisingly clean and tidy despite its exterior (as all HK buildings are a little rundown). I am very particular about cleanliness thus i greatly appreciate the standard here. No icky toilets or beds. Staff are all english proficient and helpful. Despite losing my baggage and deposit receipt, they gladly helped me settle the issue promptly. I love the location as it is right next to temple street that's bustling and full of street food till late. Also opposite is the less touristy area where one can see the neighborhood and how locals live. Price is extremely competitive and well worth for all that was offered. Would definitely book again nx time!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C05