Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 4672 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (4672)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Nahlásit hodnocení
Ou Y. Páry Taiwan, 1. května 2016
OK
4,3
OK.
Nahlásit hodnocení
Fui K. Obchodní cestující Singapore, 30. dubna 2016
Free mobile phone provided
4
It is really great experience to use the free mobile phone provided by the hotel. Data is unlimited, IDD call back to Singapore and Malaysia is free also. Thumbs up with this service.
Nahlásit hodnocení
Fui K. Obchodní cestující Singapore, 30. dubna 2016
Free mobile phone provided
4
It is really great experience to stay with Silka, they provide free mobile phone with unlimited data access, and free IDD call to Singapore and Malaysia, we can stay contact with our love one without charges.
Nahlásit hodnocení
Charlotte T. Páry Singapore, 28. dubna 2016
Good location
4,7
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Nahlásit hodnocení
Chong K. Páry Malaysia, 26. dubna 2016
Reasonable price and worth it!
5
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Nahlásit hodnocení
Anthony K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 26. dubna 2016
Bed Bugs Problem
4,7
Me & my wife got bit by one of our twin bed...need to improve on room cleanliness
Nahlásit hodnocení
Michelle Q. Obchodní cestující Philippines, 25. dubna 2016
Room
3
We appreciated the staff who let us use the service elevator since there are a lot of guests using the guest elevator. However we were disappointed cox we requested for a non smoking room but we were still given a smoking one. It's uncomfortable to sleep because of the smell.
Nahlásit hodnocení
Winnie N. Páry United States of America, 25. dubna 2016
Great location!
6,3
Pros -near night market -close to mtr, bus, and main road -they offer a free shuttle -very clean Cons -beds were short and small (our feet were hanging off the bed) -they charge for the bottled water in the room
Nahlásit hodnocení
Niven L. Páry Singapore, 25. dubna 2016
off peak value
6,3
value for money during off peak period, location wise, need to know some shortcuts to avoid walking Long route to the mtr
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - VybaveníSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06