nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Vchod Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Koupelna Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 268
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3870 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3870)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Heng S. Páry Malaysia, 15. listopadu 2014
Good

Convenience, Comfortable & Good location
8
Hendy T. Páry Singapore, 14. listopadu 2014
very good

cleanliness and staff friendlines
9,7
very good
Anna L. Páry Philippines, 13. listopadu 2014
goodt

they clean our room everyday,everyday supply of soap,shampoo and toothbrush
7
our stay was a good one
Brandon C. Skupiny Singapore, 10. listopadu 2014
My stay in silka seaview hotel

Polite Staffs, Location near Kowloon Station, location near MTR and eatery
6,7
I guess the only issue is on the room cleanness. My frenz and I from different room having the same symptom. We experience itchness after staying in the hotel. Guess the hotel might need to clean up their bed sheets and others.
Son L. Jednotlivci Philippines, 8. listopadu 2014
Good value for money

Good value for money, and good location
6
The room has surprisingly generous space than I expected of a hotel in HK at its price. The water pressure is also way better than I expected. The hotel staff is less than accommodating, and not approachable. There was even one time I asked for help to flag a taxi and I was asked instead to wait for a taxi on a taxi stand on the next road, while it is raining outside. The hotel restaurant has only one chef, and when the chef is not around, the restaurant does not serve any meal. The restaurant crew, on the other hand, is very accommodating and has made me feel very welcome.
Ruby R. Páry Philippines, 7. listopadu 2014
Value for Money

Good location, lots of stalls to eat and go shopping
9
Value for money location wise, not bad customer service, convenient place to stay if u want to go shopping or even if you want to stroll around HK. Near trams, MTR and bus stop.
Peter M. Páry New Zealand, 7. listopadu 2014
small rooms but good location

location price
6
Enjoyable
Jean B. Rodiny se staršími dětmi Switzerland, 7. listopadu 2014
Convenient location

Location, cleanliness, decoration
8,7
Room was small but well decorated. The hotel is well located near MTR station, Temple Street and Jade Market.
Clarissa E. Skupiny Philippines, 6. listopadu 2014
Nice to stay

Clean, Cozy type of Rooms, Very efficient in commuting, value for money
9,7
Great experience staying at the hotel, clean, walking distance from a shopping malls, temple night market and ladies market. Value for money hotel and yet have cozy types of rooms. Easy to travel anywhere you want to go because the MTR station is just 2 block away.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3A03