nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Vchod Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepce Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restaurace Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka Seaview Hotel Hong Kong - Koupelna Silka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby
Oblast: Yau Ma Tei Počet pokojů: 268
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3993 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (3993)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Sonny T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 24. ledna 2015
value for money,comfort and good location

location,staff,comfort
9
Marja T. Jednotlivci Finland, 22. ledna 2015
Leisure,shopping

Location,cleaness,reachable
6,7
Overall convenient and easy going
Kevin A. Páry United States of America, 22. ledna 2015
ID STAY AGAIN

CLOSE TO PLACES TO EAT. FRIENDLY HOUSEKEEPERS. STAFF ARE NICE
7
My stay at the hotel was very nice. its right on the corner and if ur trying to get to other places its near a train station and many places to eat near by. my only problem is that the last two nights of my stay i found very small bugs on the floor and could not stop itching for almost a week after i left. maybe its because i stayed there for 17 days but i should not have to experience that when paying so much for a decently small room. Last thing is I dont like that there is no information about the deposit beforehand and that if u use the drinks in ur room ur charged for everyone that u drink. no drinking water because of the pollution also. and my video game console overheated because of the wiring there and the wall sockets are different with only one adapter. its a nice place to stay if ur okay with sitting in a bed all day. the design of the room was very nice and friendly looking but so small and no space to really put anything.
Beng K. Jednotlivci Singapore, 20. ledna 2015
Silka Seaview Hotel

good location
5,7
Lim Z. Páry Singapore, 18. ledna 2015
Afforable Hotel that's close to Train

Location, Food nearby and Price
8,7
Hou L. Páry Canada, 18. ledna 2015
Towel is dirty

Location is convenience
6
The provided towels are not clean, some towels even considered as dirty.
Robert D. Jednotlivci Germany, 14. ledna 2015
slightly shabby hotel at a good location

location, location, location
7,3
The location is very convenient. Room was quite small, bed too short for people taller than 1,70m, shower space very narrow, shower curtain annoyingly keeps sticking to you. Overall a little bit shabby. Wouldn't stay again.
Lun K. Jednotlivci Hong Kong, 14. ledna 2015
good hotel good location good services

good hotel good location good services
8
good hotel good location good services
Tze Y. Páry Singapore, 12. ledna 2015
We'll stay

Location , location location
8
Ok more than avg

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3B01