Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 4738 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,4
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (4738)
Seřazeno podle:
Jan B. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 7. listopadu 2012
Hotel s výbornou polohou

Vynikající umístění hotelu, nedaleko metra
7,7
Tento hotel je umístěn nedaleko metra a nedaleko hlavní Nathan road - ulice, která protímá celou část pevninského Hong Kongu. nečekejte od tohoto hotelu nějaké super ubytování. Pokoje jsou ve většině případů opravdu hodně malé a fotky, které sjou na webu uvedené, jsou jenom velmi zručně nafocené. Na druhou stranu si musíte uvědomit, že jste v Hong Kongu a s místem je to tady opravdu těžké. V pokoji si sotva složíte kufr a už se skoro nemáte kam hnout. Neberte si raději velký kufr:-)) Ale poloha hotelu to vše vynahradí. Byl jsem v tomto hotelu ž po čtvrté a opravdu nelituji. Pokud hledáte nocleh a chcete celý den strávit ve městě, je tento hotel ideální volga..
Shopping Tip: A tou hlavní devizou tohoto hotelu je, že přímo pod ním, každý den kolem 7PM začínají noční trhy. V hotelu si toho nevšimnete . neruší vás to, ale venku je to opravdu úžasné. Až cca do 2AM jsou venku stánky opravdu se vším, co si budete přát.
Grace L. Páry United States of America, 25. května 2016
Satisfied
5,3
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Zhi Y. Skupiny Singapore, 24. května 2016
Value for money and gd location
4,7
N.A.
Sin C. Páry Singapore, 24. května 2016
Cheap and good
3,7
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Ng S. Skupiny Malaysia, 23. května 2016
Overall ok
4
Overall ok
Tak H. Jednotlivci Malaysia, 23. května 2016
Good!
5
Extra points for the free phone on the room!
Holly O. Jednotlivci United States of America, 23. května 2016
For Hong Kong, a relatively affordable hotel.
5,3
This is a relatively affordable place to stay in one of the worlds most expensive cities. The rooms are small and compact but so are all the rooms in Hong Kong. Despite being compact, they are designed very well and are quite comfortable. The best thing about this hotel was the free local cell phone which is great for getting around the city and staying connected on social media. I think more hotels should offer this service. The one negative is the staff, they weren't very helpful or friendly and even though there was someone standing in the lobby who looked like his job was to help people with their bags, he never offered to carry my bag. I didn't try the breakfast so I can't comment on that.
Ignatius O. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Good lacation
4,3
Very centrally located to all shops and eatery. Near MTR station, very convenient.
Saw K. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Good location. Convenient
5,3
Value for money. Temple street one stone away.
Michael A. Skupiny Malaysia, 20. května 2016
Good location and value for money
4,7
Located near to MTR. Hotel provide free handy phone with internet access.
1 z 1 hodnocení
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obchodní centrumSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka Seaview Hotel Hong Kong - LobbySilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestauraceSilka Seaview Hotel Hong Kong - Blízká atrakceSilka Seaview Hotel Hong Kong - VchodSilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - VybaveníSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02