nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Vybavení Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Vybavení Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Vybavení Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 141
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 966 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,1
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (966)
Seřazeno podle:
Kit N. Páry China, 22. ledna 2015
nice

nice
6
nice
Kit N. Páry China, 19. ledna 2015
good

good
6
good
Kit N. Páry China, 14. ledna 2015
nice

nice
6
nice
Kit N. Páry China, 13. ledna 2015
nice

nice
6
nice
Kit N. Páry China, 6. ledna 2015
good

nice,comfortable,valueable
6
great stay
Cheung K. Obchodní cestující China, 5. ledna 2015
Good for stay

1. lift 2. room 3. bathroom
6
Mary K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. ledna 2015
Hotel service

Aircondition is good. Water heater is good as it need not require to wait long for hot water to flow in. Changed new tooth brush everyday.
7,7
The staff had sent the birthday card and chocolate to the room on my birthday. Was very nice.
Lau Y. Obchodní cestující Hong Kong, 31. prosince 2014
Good

Room too small
7
Ka H. Páry United States of America, 29. prosince 2014
Worth to stay in this hotel although it's small

Staff attention, timely cleaning and services
7
My stay in this hotel was good. The staff were very attentive. I did not like the first room they gave me, and they were willing to change the room I wanted for me even though it was on Christmas eve. They also watched out packages that came for me few days after I arrived. I have stayed in this hotel twice before, and I knew the location wasn't too close to MTR. But a comfortable 10-15 min walk will get you there. But taxi is very easy to catch. There is a shopping plaza, cleaners and restaurants close by for your convenience. The room I stayed was clean, just found few spots on the carpet which was not uncommon. Only thing was that I was a bit surprised that they would charge for local calls if you use their phone, which other hotels I stayed would not. Overall, I had a good stay in this hotel.
Yau H. Páry Hong Kong, 25. prosince 2014
clean

clean, comfortable, good location
6,7
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna


AS-AGWEB-3C05