nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Vybavení Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Vybavení Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Vybavení Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Tai Kok Tsui Počet pokojů: 141
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 892 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,1
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (892)
Seřazeno podle:
Tan K. Páry Singapore, 11. září 2014
Good location, nice staff

Clean, fast wifi, easily accessible to shopping mall
8,3
6 days
Mok S. Jednotlivci Singapore, 1. září 2014
A PLESANT STAY

ALL THE STAFF ARE FRIENDLY AND HELPFUL. THE HOTEL IS COSY AND COMFORTABLE. THE SHUTTLE SERVICE IS VERY USEFUL.
7,3
IT IS MY THIRD TIME STAYING AT THIS HOTEL. THOUGH THE LOCATION IS NOT CONVENIENT, THE SERVICE AND ROOM FACILITY COMPENSATE THIS SHORTFALL.
Michael C. Jednotlivci Hong Kong, 27. srpna 2014
Silka West Kowloon Hotel

Good
7,3
미라 정. Jednotlivci South Korea, 26. srpna 2014
fair enough

clean and nice.
6
Good!
Kenneth L. Páry Hong Kong, 11. srpna 2014
Room Key Card Issue

Rubbish. Inconvenience. Inflexible
3,3
The hotel will give us only one key card, which was a major inconvenience as there were two of us. I have never had a hotel who would not give two cards. I will not recommend this hotel because of this. And customer should be notified when they are booking this hotel online.
King T. Jednotlivci Hong Kong, 1. srpna 2014
good

good price, comfontable, clean
8
Hsien Y. Jednotlivci Singapore, 27. července 2014
convenient location

convenience, price, quality
8
Gary R. Jednotlivci Australia, 11. července 2014
Value for money and no complaints

Location, value, clean
7,3
Happy and will stay again
Leon M. Jednotlivci Australia, 11. července 2014
Good but improvements would make it better

Excellent staff, clean room, fast internet
8,3
The staff are really excellent and the rooms very clean. The internet is fast and there is a nice view from most rooms. The beds are too hard and pillows too low in height for my comfort. Hotel guests should be told or signs carefully placed requesting them to speak softly when they wake early in the morning for breakfast or their tour. I was woken most mornings around 6am to 7am by other guests talking loudly in the hallways or children running around and yelling. It is not the hotels fault but other very inconsiderate guests. Otherwise I recommend this hotel, some of the best staff in any hotel that I have stayed.
Shuhun X. Jednotlivci China, 6. července 2014
Old, small room with distance

The staffs are nice.
5,7
The room is very small, not cozy. And it took 15 minutes to walk to subway. I didnt try any food there, so no comments. There's no much sight seeing places around.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna


AS-AGWEB-3C01