Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 1092 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,2
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,2
Všechna hodnocení (1092)
Seřazeno podle:
Petr V. Páry Czech Republic, 30. listopadu 2015
prijemne

lokace ... 5 minut na nastupiste metra, vybaveni ... k dispozicy "Handy" po dobu pobytu = mobilni telefon s internetem a volanim po hong kongu zdarma ... skvely wi-fi spot v LTE.
9,3
Nahlásit hodnocení
Earl C. Jednotlivci Philippines, 25. ledna 2016
good

location, clean, complete
9,3
il be coming back
Nahlásit hodnocení
Wing Y. Páry Hong Kong, 20. ledna 2016
decent stay

rooms, staff, location
8
room is a little bit small but so far it's clean location is fine staff are friendly
Nahlásit hodnocení
David C. Páry Canada, 17. ledna 2016
Pleasant and a comfortable stay

hotel shuttle, convenient location and pleasant staffs
8,7
This was our second visit to this hotel and we enjoyed our stay.
Nahlásit hodnocení
Shimojima I. Obchodní cestující Japan, 16. ledna 2016
MY REVIEW

1.near to the MTR station 2.near to shopping district 3. supermarket and cafeteria/canteen nearby
6
Nahlásit hodnocení
Christine W. Jednotlivci Malaysia, 10. ledna 2016
Rooms are appropriate for the price paid

cleanliness, helpful staff, free shuttle service
7
Nahlásit hodnocení
Marina V. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. ledna 2016
poor customer service especially their staff @cafe

The location was near at mtr and accessible. Nearby for tourist spot and shoppning center.
5,3
The room was a bit disappointed. At first when we entered in the room, there's a cigarette smell. Outside view was great since we're at 15th floor. Only one male staff at the receiving area was polite and good customer service tough he only open the door for us he knows how to greet and he got sincere smile.
Nahlásit hodnocení
Wai F. Obchodní cestující Hong Kong, 8. ledna 2016
No comment, I will not book this hotel anymore.
3,3
Stayed not comfortable
Nahlásit hodnocení
Ting S. Jednotlivci Hong Kong, 5. ledna 2016
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Nahlásit hodnocení
Laura O. Páry Ireland, 5. ledna 2016
city stay

location, handy phone provided, good wifi
7
Staff were friendly, room is small but it's typical for this area of the city, room was serviced daily, handy phone was amazing a great bonus to our stay. 5 minute walk to option of two metro stations.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - RecepceSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Interiér hoteluSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KoupelnaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - RecepceSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostySilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VybaveníSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - VchodSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AM-AGWEB-4F06