Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Silver Resortel Phuket - Pláž Silver Resortel Phuket - Recepce Silver Resortel Phuket - Interiér hotelu Silver Resortel Phuket - Recepce Silver Resortel Phuket - Interiér hotelu Silver Resortel Phuket - Restaurace Silver Resortel Phuket - Restaurace Silver Resortel Phuket - Restaurace Silver Resortel Phuket - Restaurace Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty
Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Vybavení Silver Resortel Phuket - Koupelna Silver Resortel Phuket - Koupelna Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty Silver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Patong Počet pokojů: 33
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1706 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,6
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (1706)
Seřazeno podle:
Tereza P. Skupiny Czech Republic, 15. listopadu 2014
Super sluzby

Ochota personalu, cistota, super poloha
9,3
Tushar G. Rodiny s malými dětmi India, 6. července 2015
Value for money

Cleanlines, Prompt staff, Location
7,7
Mohd T. Skupiny Malaysia, 4. června 2015
Good

Good
8,7
Good
Aminah K. Skupiny Malaysia, 30. května 2015
Very good.. Place near beach

Quietness, staff friendliness, not noisy
7,7
Very very good
Jonita L. Skupiny Malaysia, 24. května 2015
4 star

The room very clean, nice view and close to the sea
9,3
Very comvertable
Louis K. Jednotlivci United States of America, 19. května 2015
Shower curtain had 3 holse ripped. Nasty tub.

You get what you pay for. Staff was nice. Close to the bars.
4,7
I actually left early even though I paid for 5 days.Rooms are not that nice. needs updating. The internet was really bad. The router was right outside my door. The shower head was at my chest level. The tub was really high. You get what you pay for.
Xin R. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 11. května 2015
Spacious and clean

Space, Clean, strategy location
9
Went with my family. We enjoy our 3 nights stay here. Rooms are clean and spacious. Hope to come back again. Strategy location to the beach and Jungceylon shopping mall. 5-10 mins walk to nearby restaurant and convenient store.
Zheng H. Jednotlivci Malaysia, 25. dubna 2015
value for money & good location.

clean & located 7 mins walk away from bangla waking street
7
Zheng H. Jednotlivci Malaysia, 25. dubna 2015
clean & value for money

clean & located 7 mins walk away from bangla waking street
7
Peter W. Skupiny Australia, 18. dubna 2015
A great place to stay, staff very helpful

Location, Staff and a great Air Con
9,3
We had a great time, very happy with this hotel, I would not hesitate to stay there again, happy to recommend to others. Very convenient location to beach, Bike Show, Bangla Rd and Nicky's Handlebars, restaurants and bars.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - PlážSilver Resortel Phuket - RecepceSilver Resortel Phuket - Interiér hoteluSilver Resortel Phuket - RecepceSilver Resortel Phuket - Interiér hoteluSilver Resortel Phuket - RestauraceSilver Resortel Phuket - RestauraceSilver Resortel Phuket - RestauraceSilver Resortel Phuket - RestauraceSilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - VybaveníSilver Resortel Phuket - KoupelnaSilver Resortel Phuket - KoupelnaSilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - VybaveníSilver Resortel Phuket - Blízká atrakceSilver Resortel Phuket - VchodSilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hostySilver Resortel Phuket - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Silver Resortel, Phuket

Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6B02